Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέδριο «ξεπλύματος» για το ΠΑΣΟΚ: Να πληρώσουν άμεσα τα χρέη τους οι μετρ της κλεπτοκρατίας!

Τραγελαφικές σκηνές δημιουργήθηκαν στο (ο Θεός να το κάνει) ιδρυτικό συνέδριο του νέου εκλογικού μορφώματος «Κίνημα Αλλαγής» (ΚΙΝΑ) που στήνει το κλεφτοΠΑΣΟΚ και κάποιοι πρόθυμοι συνοδοιπόροι του.

Καταρχάς, δεν είναι δυνατόν να μην κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος με τα όσα είπε στον… χαιρετισμό του για το ΠΑΣΟΚ, τον Τζέφρυ, τον Σημίτη κ.τ.λ. γιουχαΐστηκε από τους παρευρισκόμενους πασόκους, αναβιώνοντας (έστω και… αναιμικά) «θρυλικές» στιγμές του ανεπανάληπτου και αλησμόνητου Καναλιού 67.

Υπήρξαν, όμως, και άλλες παρεμβάσεις πιο… πολιτικού χαρακτήρα, όπως αυτή του πρώην «κηπουρού» του Τζέφρυ, Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο (ας το πούμε) συνέδριο, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι ναός της δημοκρατίας, αλλά ερμαφρόδιτο δημιούργημα για να επιβιώσει η ελίτ»!

Από εκεί και πέρα, το ποιοι παρέστησαν στο συνέδριο-φερετζέ ενός κόμματος το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης» ελάχιστη σημασία έχει. Το κόμμα της οικογένειας Παπανδρέου, του Σημίτη, του Βενιζέλου, της Γεννηματά που εκκόλαψε Τσοχατζόπουλο, Τσουκάτο, Παπαντωνίου, Μαντέλη, Παπακωνσταντίνου και πόσους άλλους, θα πρέπει επιτέλους να διευκρινίσει τι προτίθεται να κάνει με το καταχρεωμένο ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ και τα «φέσια» που άφησε πίσω του το κομματικό αυτό τερατούργημα. Ούτε ένα ευρώ από τα χρέη του κλεφτοΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να χαριστεί!

Όσο για το πολιτικό μέλλον του μορφώματος ΚΙΝΑ, όσο «σπρώξιμο» κι αν δεχθεί τόσο από τα συστημικά ΜΜΕ όσο και από το «φούσκωμα» των δημοσκοπήσεων, η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη. Τα εγκλήματα (και) του ΠΑΣΟΚ σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού είναι πολύ νωπά για να τα σκεπάσει η λήθη και οι Έλληνες δεν πρόκειται να δώσουν καμία πολιτική άφεση αμαρτιών στα αμαρτωλά σοσιαληστ(ρ)ικά ζόμπι του κλεφτοΠΑΣΟΚ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-sto-sunedrio-tou-kleftopasok.-doulema-apo-ton-lebenth-kai-charak#ixzz5ADCS1EOK

Exit mobile version