Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξε η «δημοκρατική» Δύση για την θριαμβευτική επανεκλογή Πούτιν

Μπορεί ο Βλάντιμιρ Πούτιν να επανεξελέγη θριαμβευτικά με το εντυπωσιακό 76,65% των ψήφων, κερδίζοντας την έμπρακτη υποστήριξη περισσότερων από 55 εκατομμύρια Ρώσων, η Δύση εντούτοις ακολουθεί το μονοπάτι της έντασης αρνούμενη να σεβαστεί την εκπεφρασμένη θέληση του ρωσικού λαού.

Μέχρι πριν μερικές δεκαετίες, οι διαρκείς επεμβάσεις των ΗΠΑ και των δυτικών συμμάχων της σε διάφορα μέρη της υφηλίου με το πρόσχημα της ανατροπής «τυραννικών» καθεστώτων και του εκδημοκρατισμού τους, συνέβαλε στο να κυκλοφορήσει διεθνώς η εικόνα ενός αμερικανικού βομβαρδιστικού με την λεζάντα: «όταν δεν έρχεσαι εσύ στη δημοκρατία, έρχεται η δημοκρατία σε εσένα». Η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων παρά ταύτα εξέλιξε ακόμη περισσότερο τις μεθόδους και πρακτικές της: εξαπολύει ένα πόλεμο προπαγάνδας κατά δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων με απώτερο στόχο την ψυχολογική προπαρασκευή πολεμικών επιχειρήσεων.

Σ’ αυτά τα πλαίσια, οι «δημοκρατίες» της Δύσης υιοθέτησαν πλήρως τις αστείες αιτιάσεις της ρωσικής αντιπολίτευσης για νοθεία, εκφράζοντας τάχα τις ανησυχίες τους. Οι ίδιοι αυτοί «δημοκράτες και ανθρωπιστές» που σήμερα βάλλουν κατά του Πούτιν, τάσσονταν επί παραδείγματι μόλις λίγα χρόνια πριν με την αντιπολίτευση του Άσαντ στη Συρία, φθάνοντας μέχρι του σημείου να εξοπλίζουν τους τζιχαντιστές και να δικαιολογούν τις θηριωδίες τους. Τα ίδια ακριβώς άλλωστε, συνέβησαν στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1990 στη Σερβία.

«Δημοκρατία» του τρόμου συνεπώς, ως μανδύας της Παγκόσμιας Τυραννίας που εξαπολύει πολέμους για να ρίξει εκλεγμένες κυβερνήσεις και να τοποθετήσει τους εκλεκτούς της. Απορούν μετά κάποιοι για τις αθλιότητες του εγχώριου «δημοκρατικού» τόξου κατά της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς για τους «δημοκράτες», οι Λαοί της Ευρώπης -κυρίως- αφυπνίζονται!

Διαβάστε επίσης: Θρίαμβος Πούτιν στις ρωσικές εκλογές: 76,65% και πρόεδρος της Ρωσίας έως το 2024!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lussaje-h-dhmokratikh-dush-gia-thn-thriambeutikh-epaneklogh-poutin#ixzz5AEb5IZcJ

Exit mobile version