Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη;

Το τελευταίο διάστημα η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει πολλά μείζονα ζητήματα. Πέρα από το Σκοπιανό και την προκλητικότητα των Τούρκων στην Κυπριακή ΑΟΖ, δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται όμηροι στα χέρια των Τούρκων.

Όπως, δυστυχώς, ήταν αναμενόμενο, η ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα, αλλά και ο ανεκδιήγητος εταίρος (με κάθε έννοια) της κυβέρνησης και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν φρόντισαν να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι. Δεν υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση του Τσίπρα, ενώ ο Καμμένος το μόνο που έκανε ήταν να αναφέρει το θέμα στη σύνοδο  του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, κάνοντας λόγο, μάλιστα, για ευρωπαίους στρατιωτικούς.

Βεβαίως, το ΝΑΤΟ νίπτει τα χείρας του ως άλλος Πόντιος Πιλάτος. Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ με δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, σχολιάζοντας την κατάσταση τόνισε χαρακτηριστικά πως «πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία», και ότι «η Τουρκία συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ», προσθέτοντας μάλιστα «η Τουρκία συνεισφέρει στην ασφάλεια της συμμαχίας, με πάρα πολλούς τρόπους και την ευχαριστώ για αυτό».

Το εύλογο ερώτημα που γεννάται στο μυαλό όλων των Ελλήνων μέσα από αυτή την ιστορία, μπόρεσε και το εξέφρασε ευθέως η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, κατά τη συνάντησή τους στην Ορεστιάδα. «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;».

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι κάνει ο Κουβέλης και οι αριστεροί πολιτικάντηδες κάθε φορά που τα «δικά τους παιδιά» συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. 

Διαβάστε την συνέχεια στο antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/an-htan-to-diko-sas-paidi-kurie-koubelh#ixzz5AJFEc2vq

Exit mobile version