Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλωνίζει την Θράκη ο πάμπλουτος υιός του Σαδίκ, προχωρώντας σε αποσχιστική προπαγάνδα

Αλωνίζει την Θράκη ο πάμπλουτος υιός του Σαδίκ, προχωρώντας σε αποσχιστική προπαγάνδα

Σε καθημερινή εφημερίδα διαβάσαμε την εξής είδηση:

«Σύνδεσμο μειονοτικών επιχειρηματιών ίδρυσε ο υιός του Αχμέτ Σαδίκ, Λεβέντ, στη Θράκη και είχε την απαίτηση να διοργανώσει κοινή εκδήλωση με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος τυπώνοντας δικές του προσκλήσεις. Στα τουρκικά, εννοείται! Όταν το είδαν αυτό τοπικοί επιχειρηματίες, διαμαρτυρήθηκαν στον πρόεδρο του ΣΒΒΕ Αθανάσιο Σαββάκη, με το επιχείρημα ότι οι αγορές δεν προσεγγίζονται με όρους πλειονότητας-μειονότητας ή χριστιανισμού-Ισλάμ αλλά με κριτήριο την προσφορά και την ζήτηση. Απαίτησαν λοιπόν και πέτυχαν την ακύρωση της εκδήλωσης».

Πολλά έχουν λεχθεί και έχουν γραφεί για τον γιό του Αχμέτ Σαδίκ, του οποίου η μεγάλη οικονομική επιφάνεια αποτελεί και αυτή ένα ακόμη δείγμα του πόσο πολύ… καταπιέζεται η μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη. Το γεγονός, όμως, ότι έχει ιδρύσει «σύνδεσμο μειονοτικών επιχειρηματιών» δημιουργεί κάποια ερωτήματα.

Τι είδους «σύνδεσμος» είναι αυτός; Το γεγονός ότι εμπεριέχει «μειονοτικούς επιχειρηματίες» σημαίνει άραγε ότι ένας Χριστιανός δεν μπορεί να γίνει μέλος; Αν ναι, μήπως ακούγεται λίγο… ρατσιστικό; Επίσης, οι μειονοτικές αυτές επιχειρήσεις προσλαμβάνουν και Χριστιανούς; Αν ναι, καλώς και μπράβο. Αν όχι, μήπως έχουμε διακρίσεις ρατσιστικού χαρακτήρα σε βάρος των Χριστιανών της περιοχής;

Αυτά, επί του παρόντος, γιατί το να μιλάνε κάποιοι για «καταπάτηση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας», την ώρα που οι μουσουλμάνοι γίνονται άνετα επιχειρηματίες και κάποιοι από αυτούς (όπως ο Λεβέντ Σαδίκ) πάμπλουτοι, ενώ οι ελάχιστοι εναπομείναντες Έλληνες της Κωνσταντινούπολης φυτοζωούν, ξεπερνά τα όρια του θράσους και της ψευδολογίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alwnizei-sthn-thrakh-o-pamploutos-uios-tou-sadik-kai-tupwnei-prosklhseis-st#ixzz5AJboruMN

Exit mobile version