Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ύστατο χαίρε στον Ήρωα της Κύπρου, Διοικητή της Α’ Μοίρας Καταδρομών, Στρατηγό Γεώργιο Παπαμελετίου

Το Ελληνικό Έθνος απέδωσε σήμερα 20 Μαρτίου 2018 το ύστατο χαίρε σε έναν από τους τελευταίους του Ήρωες, τον Στρατηγό Γεώργιο Παπαμελετίου, τον Διοικητή της Α΄ Μοίρας Καταδρομών που αντιμετώπισε νικηφόρα τον Αττίλα το 1974.

 

Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Θεοτόκου στον Ασπρόπυργο, παραβρέθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, οι συναγωνιστές Η. Κασιδιάρης, Χ. Παππάς, Η. Παναγιώταρος, Π. Ηλιόπουλος, Ε. Ζαρούλια, Ε. Καρακώστας, Π. Ζησιμόπουλος, στελέχη και μέλη του Κινήματος, εκ μέρους του ΕΛΑΜ ο Συναγωνιστής Π. Κουντουρέσιης, οι πιστοί του στρατιώτες που με καμάρι φέρουν τον τίτλο «παιδιά του Παπαμελέτη» και πλήθος κόσμου.

Σε μια εποχή όπου κυριαρχούν προσκυνημένοι και δειλοί, ο Ήρωας Στρατηγός Γεώργιος Παπαμελετίου και η αξιοθαύμαστη στρατιωτική του δράση απέδειξαν ότι η Ελληνική Ανδρεία και η Πίστη στα Ιδανικά της Πατρίδος και της Ελευθερίας παραμένουν αναλλοίωτα στο διάβα των αιώνων.

Ας κλίνουν ευλαβικά οι Πολεμικές μας Σημαίες: Στρατηγός Παπαμελετίου Γεώργιος ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ustato-chaire-ston-hrwa-ths-kuprou-dioikhth-ths-a-moiras-katadromwn-strathg#ixzz5AJcHou00

Exit mobile version