Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν… Αγώνας συνεχής με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν... Αγώνας συνεχής με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όσο κι αν επιμένει, σε βαθμό εντελώς εκνευριστικό, η κυβερνητική προπαγάνδα να επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, είναι πραγματικά άχαρο να προσπαθεί κάποιος να απαντήσει στα σοβαρά στις «κοτσάνες» των συριζοανελαίων για την περιβόητη «καθαρή έξοδο» από τα Μνημόνια τον προσεχή  Αύγουστο. Ή  να πιστέψει ότι θα… καταφέρουν να γράψουν ένα  μεγαλοφυές «πρόγραμμα  μακροπρόθεσμης στρατηγικής ανάπτυξης», που θα αφήσει… άφωνους τους ευρωπαίους εταίρους, οι οποίοι θα το εγκρίνουν δια βοής και με ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Μέχρι τον  Ιανουάριο του 2015 υπήρξαν αφελείς που πίστευαν τα χοντροκομμένα και τερατώδη ψέματα των νυν κυβερνώντων. Κάτι παραπάνω από τρία χρόνια μετά, μόνο οι πολιτικοί απατεώνες της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης (λένε ότι) πιστεύουν τέτοια λόγια.

Από την πρώτη στιγμή της μνημονιακής κατοχής, το 2010, ήταν ξεκάθαρο ότι το «χρέος» θα χρησιμοποιούταν ως εργαλείο αποικιοποίησης της Πατρίδας και  φτωχοποίησης του Λαού. Τίποτα από αυτήν την μίζερη κατάσταση πολιτικής και οικονομικής δουλείας δεν έχει αλλάξει, εκτός του ότι τα επόμενα χρόνια τα νέα δάνεια, που θα χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή των παλιών, θα επιχειρηθεί να αντλούνται από τις «αγορές» και όχι από τον μηχανισμό έκτακτης ανάγκης που δημιούργησε η Ε.Ε.

Ο αποικισμός και η φτωχοποίηση, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η αυστηρή επιτροπεία και οι ιδιωτικοποιήσεις, όχι μόνο δεν θα σταματήσουν, αλλά θα συνεχιστούν ακόμη πιο αμείλικτες. Η Κινηματική εγρήγορση και ενεργητική συμμετοχή κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα Πατριώτη στο Αγωνιστικό μετερίζι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι περισσότερο επίκαιρη και επιβεβλημένη από ποτέ. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-mnhmonia-hrthan-gia-na-meinoun-kai-na-epektathoun.-agwnas-sunechhs-me-th#ixzz5ANrQibrj

Exit mobile version