Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείριση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης για το Σκοπιανό με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Επιχείριση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης για το Σκοπιανό με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Παρά την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού να μην επιτρέψει την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, όπως αυτή εκφράστηκε με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων επιχειρούν να αλλοιώσουν την κοινή γνώμη.

Χθες παρουσιάστηκε στο δελτίο του ειδήσεων του Alpha η έρευνα της Kapa Research για το Μακεδονικό. Τα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι όμως αμφιλεγόμενα και αντικρουόμενα, θέλοντας να παρουσιάσουν μια σύγχυση στην κοινή γνώμη αναφορικά με το Μακεδονικό.

Συγκεκριμένα, η θέληση του Ελληνικού Λαού καταγράφεται με 56,5% να μην περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία το όνομα των Σκοπίων και το ίδιο ακριβώς ποσοστό 56,5% διαφωνεί με την προδοτική λύση του “Gorna Macedonija”.

Προφανώς η σφοδρή αντίθεση του Ελληνικού Λαού σε οποιαδήποτε προδοτική συμφωνία με παραχώρηση του όρου Μακεδονία στους σφετεριστές σκοπιανούς είναι σαφώς μεγαλύτερη!

Παράλληλα, η εν λόγω δημοσκόπηση εμφανίζει και μια κάρτα που έρχεται σε αντίθεση με τις προηγούμενες, καθώς καταγράφει ένα 48% το οποίο είναι υπέρ μια ενιαίας λύσης με σύνθετη ονομασία erga omnes αμετάφραστη στα σλαβικά.

Έτσι δίνει το δικαίωμα στους κυβερνητικούς να προφασίζονται πως το “Gorna Macedonija” είναι μια αποδεκτή λύση, ενώ σε προηγούμενη ερώτηση το εν λόγω προδοτικό όνομα έχει απορριφθεί από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Ματαιοπονούν! Με τέτοια τερτίπια δεν θα καταφέρουν να αλλοιώσουν το βροντερό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epicheirish-apoprosanatolismou-ths-koinhs-gnwmhs-gia-to-makedoniko-me-chalk#ixzz5AP0joCzz

Exit mobile version