Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα – Συνέντευξη περιφερειακού συμβούλου Γ. Σπυρόπουλου

Κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Δράμας πραγματοποίησε την Κυριακή ενημερωτική δράση στα χωριά  Κοκκινόγεια και Προσοτσάνη του νομού Δράμας, όπου διένειμε έντυπο υλικό και εφημερίδες του Κινήματος.

Η ερήμωση των χωριών από νέους, που μεταναστεύουν στο εξωτερικό εξαιτίας των εθνοκτόνων πολιτικών, και η γενικότερη απαξίωση των παραγωγικών δομών της επαρχίας και του πληθυσμού αποτελούν τα έργα της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Απέναντι στους προδότες πολιτικούς που ξεπουλάνε την πατρίδα καθημερινά, αντιστέκεται μαχητικά μόνο η Χρυσή Αυγή που δίνει έναν αληθινό αγώνα για Ελλάδα – Θρησκεία – Οικογένεια.

Ολιγόλεπτη συνέντευξη παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Κρήτη FM ο περιφερειακός σύμβουλος της “Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη” Σπυρόπουλος Γεώργιος. Ο συναγωνιστής, εκτός των θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας, προέβη σε μία καταγγελία σχετικά με την προκλητική παρουσία τούρκων ξεναγών στο νησί.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε πως οι συγκεκριμένοι ξεναγοί, στα τουριστικά προγράμματα ενημέρωσης, διαστρεβλώνουν προκλητικά την πραγματικότητα φτάνοντας στο σημείο να οικειοποιούνται την Ελληνική ιστορία αφού εμφανίζουν την Κρήτη ως προέκταση και δημιούργημα της οθωμανικής αυτοκρατορίας!

Τόνισε πως θα προβεί σε επίσημη καταγγελία του απαράδεκτου αυτού γεγονότος και αναρωτήθηκε εύλογα με ποιες διαδικασίες ελέγχονται οι άδειες εργασίας, καθώς και το περιεχόμενο των στοιχείων που χρησιμοποιούν στις ξεναγήσεις τους.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn708#ixzz5ATjhDfvq

Exit mobile version