Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα σκάνδαλα, τα εθνικά θέματα και όλη η αλήθεια για την άνοδο της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τα σκάνδαλα, τα εθνικά θέματα και όλη η αλήθεια για την άνοδο της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο πρωτοσέλιδος τίτλος της καθημερινής εφημερίδας ήταν “Ακροδεξιά απειλή” και συγκεκριμένα για να αναφέρω ολόκληρο τον τίτλο: “Σπόνσορες των άκρων! Ακροδεξιά απειλή, κανάλια και πολιτικοί”.

Ήταν ξεκάθαρο ότι το θέμα του κυρίου άρθρου της εν λόγω εφημερίδας αφορούσε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για όποιον έχει αμφιβολίες στα αποσπάσματα τα οποία θα παραθέσω εν συνεχεία θα διαπιστώσετε ότι περί αυτού πρόκειται. Ποια ήταν όμως αυτή η εφημερίδα; Μήπως ο “Ριζοσπάστης”; Η “Αυγή”; Η “Εφημερίδα των Συντακτών” ή έστω το “‘Έθνος”; Όχι, καμία από αυτές, ήταν η εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ”, η οποία καθώς φαίνεται αγωνιά για την “σταθερότητα” του πολιτικού συστήματος (που την είδαν αυτή τη σταθερότητα;), αυτού του συστήματος που αυτοί ονομάζουν δημοκρατία, αλλά που για εμάς είναι “δημοκρατία” και μάλιστα εντός πολλών εισαγωγικών. Εκτός από την αγωνία τους αυτή παραθέτουν και κάποιες πληροφορίες ή στοιχεία εάν θέλετε, τα οποία, όχι από δόλο, από έλλειψη σωστής πληροφορήσεως προφανώς, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα “μηδενικα ποσοστα στο κομμα Μιχαλολιακου”

Συγκεκριμένα στην αρχή του κειμένου παρατίθεται η εξής ιστορία με τρόπο μυθιστορηματικό: “Τον Οκτώβριο του 2011, αμέσως μετά την συγκρότηση τής οικουμενικής Κυβερνήσεως Παπαδήμου, γνωστός δημοσκόπος ενημέρωσε την ηγεσία της τότε αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα καταγράψει Ισχυρή παρουσία στις κάλπες η ακροδεξιά. Η Χρυσή Αυγή συγκεκριμένως. Η ανάλυσίς του απερρίφθη με γέλωτες και… χαχανητά. Ήταν η εποχή που οι μετρήσεις έδιδαν 28% στην ΝΔ και μηδενικά ποσοστά στο κόμμα Μιχαλολιάκου. Όλοι ξέρουμε τι συνέβη στις εκλογές τού Μαΐου 2012. Η πρόβλεψις του διορατικού δημοσκόπου επιβεβαιώθηκε.

Ο αποκαλούμενος “διορατικός δημοσκόπος” ασφαλώς και δεν ανακάλυψε την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον Οκτώβριο του 2011. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας τον εμφανίζει η εφημερίδα στο άρθρο της περίπου σαν προφήτη! Ε, λοιπόν, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τον Νοέμβριο του 2010 στις αρχές Νοεμβρίου μάλιστα, έναν ολόκληρο χρόνο πριν δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε πάρει 5,3% στον Δήμο Αθηναίων και από τους πρώτους μήνες του 2011 ήταν γνωστό σε εμάς και πόσο μάλλον στους ανθρώπους των μεγάλων κομμάτων ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισέρχεται στις επόμενες εκλογές στην Βουλή!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η πρώτη δημοσκόπηση, η οποία ανίχνευσε την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή(και δεν δημοσιεύθηκε ΠΟΤΕ…) ήταν της εταιρείας ενός υπουργού της σημερινής κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία επαφή με την αλήθεια τα γραφόμενα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ποσοστό της αποτέλεσε έκπληξη στις εκλογές του Μαΐου του 2012. Στην συνέχεια του άρθρου αναφέρονται τα εξής: “Στα χρόνια πού ακολούθησαν η Χρυσή Αυγή έφθασε να καταγράφει στις μετρήσεις ποσοστά μέχρι 18% (!) – ή σύλληψις των μελών της μετά την δολοφονία Φύσσα την βύθισε και πάλι σε μονοψήφια ποσοστά. Το υπόγειο ρεύμα όμως εξακολούθησε να υπάρχει. Ανεδύθη για λίγο στο δημοψήφισμα τού 2015 ψηφίζοντας «όχι» και «εξηφανίσθη». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έπαυσε να υπάρχει και να αποτελεί απειλή για την πολιτική σταθερότητα.

“Ανεδύθη για λιγο”…

Λησμόνησε ο αρθρογράφος να αναφέρει ότι η πολιτική δίωξη της ηγεσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προκλήθηκε για αυτά ακριβώς τα ποσοστά της, που έφταναν μέχρι και 18% και ότι μήνες ολόκληρους πριν το τραγικό γεγονός της δολοφονίας, γινόντουσαν συσκέψεις από πρώην δικαστικούς στο μέγαρο Μαξίμου για το πώς θα στηθούν συλλήψεις, διώξεις και κατηγορητήρια κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και οι συσκέψεις αυτές μάλιστα δεν ήταν καν κρυφές και παραπολιτικά σχόλια γι’ αυτές είχαν δημοσιευθεί στις σελίδες των εφημερίδων…

Γράφει επίσης ο συντάκτης του άρθρου της “ΕΣΤΙΑΣ” ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “ανεδύθη για λίγο” στο δημοψήφισμα του 2015. “Λησμονεί” ότι τον Ιανουάριο του 2015 στις εθνικές εκλογές είχε κατορθώσει να αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Πράγμα το οποίο είχε συμβεί και τον Μάιο του 2014 όταν στις Ευρωεκλογές είχε λάβει το 10% των ψήφων και ήταν και πάλι το τρίτο κόμμα της χώρας! Όλα αυτά με την ηγεσία της στην φυλακή και αυτό χαρακτηρίζεται στο άρθρο… “εξαφάνιση”! Τα χρόνια πέρασαν, οι φυλακές, οι διώξεις, οι δολοφονίες δυο παλληκαριών, ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ δεν κατόρθωσαν να “τελειώσουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και όπως όλα δείχνουν την περιμένει μεγάλη πορεία στον αγώνα της για μια νέα Ελλάδα.

Στην συνέχεια του κειμένου της πρώτης της σελίδας η “ΕΣΤΙΑ” γράφει: “Μία σειρά από γεγονότα, δυστυχώς, πείθουν ότι το πολιτικό μας σύστημα, ιδανικός αυτόχειρ, πάει γυρεύοντας για να ζωντανέψει αυτό το ρεύμα. Λειτουργεί ανοήτως ο σπόνσοράς του.” Ασυνταξία στην παραπάνω φράση στην γραμμένη σε πολύ καλά Ελληνικά εφημερίδα, ασυνταξία ή τυπογραφικό λάθος, αφού είναι προφανές ότι ήθελε να γράψει “ως ο σπόνσοράς του”. Ναι έτσι είναι. Πράγματι!

“Σπόνσορας” του Εθνικιστικού Κινήματος είναι πράγματι τα πολιτικά κόμματα του κατεστημένου και η διαφθορά τους. Είναι η αδιαφορία τους που ξεπερνά και τα όρια της εθνικής μειοδοσίας για τα εθνικά θέματα. Είναι ο ραγιαδισμός τους και βεβαίως είναι και το πέπλο της σιωπής που θέλουν να απλώσουν πάνω από το βόθρο των σκανδάλων που δικό τους έργο είναι. Εμείς φταίμε για όλα αυτά;…

Ας το πάρουν απόφαση και οι εθνομηδενιστές μαρξιστές, αλλά και οι φιλελεύθεροι αρνητές της κυριαρχίας του Έθνους, ότι όσο υπάρχουνε κλέφτες και προδότες, τα “άκρα” ανεβαίνουν γιατί είναι η μόνη λύση για να σωθεί η χώρα από τον επιθανάτιο ρόγχο που της έχουν επιβάλλει.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-skandala-ta-ethnika-themata-kai-olh-h-alhtheia-gia-thn-anodo-ths-chrushs#ixzz5ATmO8dC8

Exit mobile version