Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λεφτά υπάρχουν! Με (ν)τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει από κατάσχεση την χρηματοδότηση των χρεοκοπημένων κομμάτων

Λεφτά υπάρχουν! Με (ν)τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει από κατάσχεση την χρηματοδότηση των χρεοκοπημένων κομμάτων

Την δικιά του (ν)τροπολογία παρουσίασε σήμερα ο Σύριζα, με την οποία προστατεύονται τα κόμματα από τις κατασχέσεις ελέω χρεών στις τράπεζες.

Συγκεκριμένα, όπως προβλέπει η τροπολογία που κατέθεσε ο Σκουρλέτης στο νομοσχέδιο για την κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας κατά Γυναικών και Ενδοοικογενειακής Βίας:

«για την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος ανεξαρτήτως του χρόνου γέννησης των τραπεζικών απαιτήσεων, το 50% της κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνουν τα κόμματα είναι ανεκχώρητο έναντι των τραπεζικών απαιτήσεων από συμβάσεις πίστωσης».

Η διάταξη, βεβαίως, αναφέρεται στα δάνεια που επί δεκαετίες συσσώρευαν η ΝΔ, το ΠαΣοΚ, αλλά και ο Σύριζα, που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και τα οποία θα έπρεπε να έχουν οδηγήσει σε κατασχέσεις αν εφαρμοζόταν ο νόμος, που ισχύει για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να ρωτήσουμε το εξής τον «υπερήφανο πατέρα» του αντεξουσιαστή, ο οποίος έκανε επεισόδια εναντίον της Χρυσής Αυγής: Τι σχέση έχει η «εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» με την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αφού:

Α) Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής την έχετε κόψει με φωτογραφική – αντισυνταγματική διάταξη, αλλά παρόλα αυτά όχι μόνο υπάρχουμε, αλλά προκαλούμε και τον τρόμο στους καθεστωτικούς με την συνεχή μας άνοδο.

Και Β) Αφού ΝΔ και ΠαΣοΚ κανόνιζαν την… εύρυθμη λειτουργία τους με μίζες από την Siemens, την Novartis και άλλες πολυεθνικές εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lefta-uparchoun-me-ntropologia-o-suriza-prostateuei-apo-kataschesh-th-chrhm#ixzz5AUVNyGuF

Exit mobile version