Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εντολή προς Σύριζα και ΑΝΕΛ από τους βιαστικούς αμερικανοσιωνιστές: Δώστε το συντομότερο το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Εντολή προς Σύριζα και ΑΝΕΛ από τους βιαστικούς αμερικανοσιωνιστές: Δώστε το συντομότερο το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Μπορεί για τους Έλληνες Στρατιωτικούς το ΝΑΤΟ να έκανε τον «Πόντιο Πιλάτο» ονομάζοντας «διμερές θέμα» την αιχμαλωσία τους, όμως για τα συμφέροντα τους φροντίζουν και εκδίδουν διαταγές αμέσου εκτελέσεως.

Έτσι, το State Department που έβγαζε εκθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, έβγαλε ντιρεκτίβα προς την κυβέρνηση των ανθελλήνων, που τονίζονται τα εξής:

«Ελπίζουμε οι ηγέτες Ελλάδας και Σκοπίων να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση για το ζήτημα του ονόματος το συντομότερο δυνατόν προς όφελος της ευρωατλαντικής ενσωμάτωσης, της οικονομικής ευημερίας, της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή».

Είναι βέβαιο, πως η συγκεκριμένη εντολή που έτυχε δημοσιεύσεως έχει επιδοθεί και σε πιο έντονο ύφος κατ’ ιδίαν στον Τσίπρα και τον Καμμένο, γεγονός που εξηγεί την αναλγησία με την οποία προχωρούν προς την προδοσία, ασχέτως της βουλήσεως του Ελληνικού Λαού, η οποία έχει εκφραστεί ποικιλοτρόπως σε διαδοχικά συλλαλητήρια, αλλά και στις δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/biazontai-oi-amerikanosiwnistes-entolh-pros-suriza-kai-anel-dwste-to-suntom#ixzz5AUtpPdnm

Exit mobile version