Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Ζαρούλια: Άθεοι, αστράτευτοι και απάτριδες εξουσιάζουν την Πατρίδα μας! BΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους άθεους, αστράτευτους και απάτριδες που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση:

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς τον τελευταίο καιρό. Βιώνουμε το άκρως άωτον του θράσους εκ μέρους του λεγόμενου “συνταγματικού” τόξου κατά των βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα, του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή. Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο.

Οι Άθεοι… αυτοί που θέλουν να αλλάξουν, και τα έχουν αλλάξει δηλαδή, τα θρησκευτικά βιβλία, παρ’ όλο που το Συμβούλιο της Επικρατείας, αυτές τις αλλαγές τις έχει κρίνει ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ! (Βλέπουμε εδώ εσάς τους αυτοδιαφημιζόμενους ωσάν οι υπερασπιστές του Συντάγματος να το καταπατάτε για άλλη μία φορά, χωρίς αιδώ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

Έγινε μια μεγάλη συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 4 Μαρτίου 2018 από Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία κατά των νέων θρησκευτικών και το μοναδικό κόμμα που παρευρέθη και στήριξε το αίτημά τους ήταν η Χρυσή Αυγή. Βλέπουμε να βεβηλώνονται Ιεροί Ναοί της Ορθοδοξίας και από πλευράς συγκυβέρνησης να υπάρχει πλήρης αδιαφορία και φυσικά τα συνεταιράκια σας τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να μη λένε κουβέντα, άχνα, κιχ. Αν όμως, αν λέγω, βεβηλώνονταν άλλοι ναοί επί παραδείγματι κανένα τζαμί, κανένα τέμενος, ή καμία συναγωγή τι θα έπραττε η συγκυβέρνηση; Αυτό που έχουμε όλοι βιώσει. Θα κινητοποιείτο άμεσα, θα έψαχνε για κακούς “ναζί” που έχουν ρητορική μίσους, μισαλλοδοξίας και ρατσισμού για να τους συλλάβουν και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά, τα δε τσοντοκάναλα της διαπλοκής θα βοούσαν από το πρωί ως το βράδυ, θα ήταν λαλίστατα.

Άκουσε κανένας τίποτε για την βεβήλωση του Ιερού Ναού της Αναστάσεως στην Καλαμάτα; Για τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στα Εξάρχεια; Ή μήπως για την βομβιστική επίθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως; Για την Μητρόπολη στο Αίγιο όπου κατέβασαν οι “προοδευτικοί” την Ελληνική σημαία; Όχι βέβαια! (καταθέτω τα σχετικά δημοσιεύματα των επιθέσεων για τα πρακτικά). Εδώ, φυσικά, δεν τίθεται θέμα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας για να ενδιαφερθείτε ώστε να συλληφθούν οι ιερόσυλοι… Υπάρχει πλήρης κάλυψη και ατιμωρησία στους βέβηλους των ιερών και των όσιων της Πατρίδας μας!

Μας κουνάνε επίσης το δάχτυλο οι απάτριδες και οι αστράτευτοι! Έχουν το θράσος να μας κάνουν και μαθήματα πατριωτισμού την στιγμή που μέντορές τους είναι ο Μαρξ και ο Ένγκελς γνωστοί μισέλληνες και ένθερμοι υποστηρικτές των Οθομανών! Την στιγμή κατά την οποία δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι για 21 ημέρες σήμερα αιχμάλωτοι των Τούρκων και η συγκυβέρνηση παραμένει ψύχραιμη…

Εμ, βέβαια δεν είναι τα παιδιά σας αιχμάλωτα για να δώσετε εντολή να τα αφήσουν ελεύθερα όπως κάνετε όταν συλλαμβάνονται καμιά φορά κατά λάθος από την αστυνομία για φθορές δημόσιας περιουσίας, επιθέσεις κατά αστυνομικών με μολότωφ, καταστροφή καταστημάτων, εμπρησμών λεωφορείων και αυτοκινήτων του λαού μας… (Και μιας και ο Φίλης δεν βρίσκει το θέμα μείζον ας ρωτήσει τις μητέρες των στρατιωτικών μας.)

Όταν επαναλαμβάνουμε τα λόγια του Ερντογάν βγαίνετε και παπαγαλίζετε ότι ΕΜΕΙΣ κάνουμε κήρυγμα μίσους, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, στον ίδιο όμως δεν τολμήσατε να απαντήσετε για τα όσα είπε στην Θράκη.

Μας μέμφεστε και μας βάζετε ποινές, ενώ όταν εσείς βρίζεστε μεταξύ σας δεν τρέχει κάστανο με πρόσφατο παράδειγμα την Χριστοδουλοπούλου που διαολόστειλε τον Αθανασίου και την έπιασε το μικρόφωνο στα πράσα και μετά πουλούσε τρέλα αφού είχε εκτεθεί, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε φυτά! Ας ζητούσε ένα συγγνώμη, ας έλεγε το είπα κατά λάθος, αλλά όχι αυτή σαν γνήσια κομμουνίστρια θέλησε να κάνει το άσπρο μαύρο. Τέτοιοι είστε ψεύτες, υποκριτές και μόνιμοι διαστρεβλωτές της Αλήθειας!

Ακόμα και όταν εσείς οι του “συνταγματικού” τόξου εκστομίζεται εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας ευθείες απειλές φωνάζοντας: “φασίστες έρχονται κρεμάλες” ή “από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει”, αυτά είναι ψιλά γράμματα δεν είναι προτροπή σε βία και ρητορική μίσους, είναι ρητορική αγάπης. Σας κατανοούμε απόλυτα. Σας πονάει η Αλήθεια, και δεν την αντέχετε. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν έρχεστε να απαντήσετε στις ερωτήσεις μας. Τι προάλλες ήταν εδώ ο υπουργός εξωτερικών και απαντούσε στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στα άλλα κόμματα και όταν είδε τον βουλευτή μας κ. Γρέγο το έβαλε στα πόδια σαν λωποδύτης.

Την βαθύτατα αυτή αντικοινοβουλευτική και αντιδημοκρατική ενέργεια την έχουμε θέσει υπόψιν του ευαίσθητου εντός πολλών εισαγωγικών δημοκράτη Βούτση και περιττό είναι να πούμε ότι δεν πήραμε ποτέ απάντηση.

Ε, λοιπόν, όσο ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει τον ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είμαστε στα έδρανα του Ελληνικού κοινοβουλίου, εμείς θα σας ξεμπροστιάζουμε! Γιατί έχουμε ορκιστεί να υπηρετούμε το Σύνταγμα και το Έθνος. Εσείς αλήθεια, που έχετε καταστρατηγήσει το Σύνταγμα, ποιους υπηρετείτε; Γιατί σίγουρα δεν υπηρετείτε τον Ελληνικό λαό, αλλά ούτε εξυπηρετείτε τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.

Η δημοκρατικότητά σας αρχίζει και τελειώνει εκεί που θίγονται οι μουσουλμάνοι βουλευτές και οτιδήποτε ξένο προς τα ήθη και έθιμα της Πατρίδας μας, γιατί εις ό,τι αφορά τους εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό Χρυσαυγίτες βουλευτές δεν βλέπω να σας πιάνει το δημοκρατικό σας αίσθημα, και να σέβεστε το γεγονός ότι είμαστε εκλεγμένοι…  Γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας την ετυμηγορία ενός σεβαστού ποσοστού των Ελλήνων! Ντροπή και αίσχος υποκριτές. 

Μερικοί σουλατσαδόροι, μάλιστα, από τα κόμματα του “συνταγματικού” τόξου από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μετά πάνε στο ΠΑΣΟΚ, και καταλήγουν στο ΠΟΤΑΜΙ, επιθυμούν την απαγόρευση λειτουργίας κόμματος που εχθρεύεται τον Κοινοβουλευτισμό και αναφέρονται ευθέως στην Χρυσή Αυγή, όμως θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρουσιάζαμε στον Ελληνικό Λαό το καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το καταστατικό του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για να αντιληφθούν όλοι ποιος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Καταθέτω για τα πρακτικά το καταστατικό του ΚΚΕ με τα επίμαχα σημεία να είναι επισημασμένα.

Πλησιάζει και η 25η Μαρτίου και για άλλη μία φορά τα παιδιά μας θα υποστούν την πλύση εγκεφάλου των εμπαθών κομμουνιστών και την πλήρη διαστρέβλωση της Ιστορίας μας! Από πλευράς μου συνιστώ την μελέτη της Ιστορίας και γιατί όχι από Ιστορικούς της Αριστεράς, όπως την Ιστορία του Κορδάτου, για να μην κατηγορηθώ σαν σκοταδίστρια ή ότι κάνω προπαγάνδα. Αυτά όμως παθαίνει ένας λαός ο οποίος στέλνει στα έδρανα της Ελληνικής Βουλής άθεους, αστράτευτους και απάτριδες…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα επιμείνει λέγοντας την Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και αν νομίζετε ότι σας υβρίζουμε, δεν έχετε ιδέα τι λέει για εσάς ο Ελληνικός λαός. Κάντε καμιά βόλτα σε κανένα καφενείο για να ακούστε με τα ίδια σας τα αυτιά την γνώμη που έχουν για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-zaroulia-atheoi-astrateutoi-kai-apatrides-ejousiazoun-thn-patrida-mas-bi#ixzz5AVk3MwQv

Exit mobile version