Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνθλίβει την πολιτική ορθότητα η Μπριζίτ Μπαρντό: «Δεν δέχομαι στη Γαλλία να κυριαρχεί η μαντίλα και οι ισλαμιστές»

Συνθλίβει την πολιτική ορθότητα η Μπριζίτ Μπαρντό: «Δεν δέχομαι στη Γαλλία να κυριαρχεί η μαντίλα και οι ισλαμιστές»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο γαλλικό περιοδικό «Valeurs Actuelles» η Γαλλίδα ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό, στην οποία δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, αδιαφορώντας για τις υστερικές κραυγές του συστήματος και των έμμισθων αντιρατσιστών. Ανέφερε ότι οι Ισλαμιστές είναι παντού στη χώρα της και ότι δεν δέχεται μια αλγερινή Γαλλία!

Συγκεκριμένα είπε: «Η Γαλλία δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε. Έχω ανατραφεί με τιμή, πατριωτισμό, αγάπη και σεβασμό προς τη χώρα μου, και όταν βλέπω αυτό που έχει καταντήσει, αισθάνομαι απελπισμένη».

Η 83χρονη ηθοποιός τόνισε επίσης ότι δυστυχώς οι μπούργκες είναι συνηθισμένο καθημερινό φαινόμενο και εφόσον οι Ευρωπαίοι δεν προσβάλλουν τον Πολιτισμό των άλλων, τότε και αυτοί δεν πρέπει να αγγίζουν το δικό μας.

Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε ακόμη να στηλιτεύσει τις επιζήμιες, για τα ευρωπαϊκά Έθνη, πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να εξέλθει από αυτήν η Γαλλία. Πρόσθεσε ότι για αυτούς τους λόγους στηρίζει το «Εθνικό Μέτωπο», καθώς αντιτίθεται στις εθνοδιαβρωτικές πρακτικές της Ε.Ε και στην τυραννία των γραφειοκρατών, οι οποίοι και απεργάζονται την μετατροπή των Εθνών σε πολυπολιτισμικά εκτρώματα.

Γίνεται εμφανές ότι άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας και εν γένει του θεάματος, οι οποίοι ανήκουν σε μια άλλη αγνή εποχή με αρχές και ιδανικά, δεν διστάζουν να καταγγείλουν την εν εξελίξει εισβολή αλλογενών στην ευρωπαϊκή κοιτίδα η οποία συνεπάγεται μια βίαια πολιτισμική αλλοτρίωση και υπονόμευση των εθνικών χαρακτηριστικών των κρατών.

Μετά τον Αλαίν Ντελόν, οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές την αποστροφή του για τη σύγχρονη εποχή, η Μπαρντό χωρίς περιστροφές απορρίπτει δημοσίως την πολυπολιτισμικότητα και όλες τις φθοροποιές, για το μέλλον της Ευρώπης, συνέπειες.

Γεώργιος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunthlibei-thn-politikh-orthothta-h-mprizit-mparnto-den-dechomai-sth-gallia#ixzz5Aad7edjs

Exit mobile version