Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις: Παρενόχλησαν το Σινούκ που μετέφερε τον Αρχηγό του ΓΕΣ – Η τουρκική βουλή ζητά 156 νησιά του Αιγαίου!

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις: Παρενόχλησαν το Σινούκ που μετέφερε τον Αρχηγό του ΓΕΣ - Η τουρκική βουλή ζητά 156 νησιά του Αιγαίου!

Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα σύσσωμη η Βουλή, πλην Χρυσής Αυγής, είναι συντεταγμένη στην γραμμή της προδοσίας των εθνικών θεμάτων, στην τουρκική βουλή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Η κεμαλική αξιωματική αντιπολίτευση, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κατηγορεί τον Ερντογάν, κάνοντας λόγο για 156 νησιά «τα οποία ανήκουν στην Τουρκία» και τα οποία επιθυμεί να πάρουν μέσω «ειρηνικού διαλόγου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κεμαλικού CHP, στο πλαίσιο της συνάντησής του με Ευρωπαίους διπλωμάτες δήλωσε: «δεν επιθυμούμε μία σύρραξη στο Αιγαίο. Είμαστε υπέρ μίας λύσης μέσω ειρηνικού διαλόγου. Στο Αιγαίο υπάρχουν 156 νησιά και βραχονησίδες, τα οποία ανήκουν στην Τουρκία και η στρατικοποίησή τους δεν είναι σωστή».

Την ίδια ώρα, το ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ, μαζί με 16 ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, μεταξύ αυτών και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, παρενοχλήθηκε δύο φορές σήμερα από τους Τούρκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την μετάβαση του από τη Ρόδο στη Ρω και στη Στρογγύλη, τα τουρκικά ραντάρ δια ασυρμάτου κάλεσαν το ελληνικό ελικόπτερο να αλλάξει πορεία, διότι «παραβίαζε το τουρκικό FIR»! Οι τούρκοι, όμως, κλιμάκωσαν την προκλητικότητά τους και κατά την πτήση της επιστροφής του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού από τη Ρω προς τη Ρόδο, απογείωσαν ταυτόχρονα ένα ζευγάρι τουρκικών μαχητικών από τη βάση του Ντάλαμαν, τα οποία προσέγγισαν το ελληνικό ελικόπτερο.

Στη συνομιλία δια ασυρμάτου, που ήταν ανοιχτή και στο ελληνικό πλήρωμα, ζητήθηκε από τα τουρκικά μαχητικά να προβούν σε οπτική αναγνώριση του ελικοπτέρου. Οι τούρκοι πιλότοι, σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξαν περίπου 2.000 πόδια από το ελικόπτερο Σινούκ και προχώρησαν στη μετάδοση των σχετικών πληροφοριών.

Την ίδια ώρα (και αυτό) στην Ελληνική Βουλή, αντί να υπάρχουν παραιτήσεις υπουργών και να μεταδίδεται η συγγνώμη του πρωθυπουργού προς τον Ελληνικό Λαό, οι βουλευτές του «συνταγματικού τόξου» έστηναν επεισόδιο εναντίον της Χρυσής Αυγής προκειμένου να… υπερασπιστούν την «δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Kontra Channel: Ο Ερντογάν αμφισβήτησε την εθνική κυριαρχία σε 150 Ελληνικά νησιά του Αιγαίου! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizoun-ameiwtes-oi-tourkikes-proklhseis-parenochlhsan-to-sinouk-pou-me#ixzz5Aahu3pxU

Exit mobile version