Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

3 νεκροί και 10 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης του Μαροκινού τζιχαντιστή στην Γαλλία!

3 νεκροί και 10 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης του Μαροκινού τζιχαντιστή στην Γαλλία!

Έληξε η υπόθεση ομηρείας σε γαλλικό σούπερ μάρκετ από τον τζιχαντιστή τρομοκράτη. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επιθέσεως είναι τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες.

Πριν αρχίσει η επίθεση ομηρείας, ο μαροκινός δράστης, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές για το ότι είχε ασπαστεί το ριζοσπαστικό Ισλάμ, επιτέθηκε στους δύο επιβαίνοντες ενός ΙΧ για να τους αρπάξει το αυτοκίνητο. Εκτέλεσε τον ένα με μια σφαίρα στο κεφάλι και πέταξε το πτώμα του σε χαντάκι, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον άλλο.

Ακολούθως πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών, τραυματίζοντας τον ένα και κατέληξε στο σούπερ μάρκετ, όπου εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος στο σούπερ μάρκετ.

Εκεί εισέβαλε οπλισμένος με μαχαίρια, όπλο και χειροβομβίδε και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένοπλος φώναξε «Αλαχού Ακμπάρ, θα σας σκοτώσω όλους» και δήλωσε «στρατιώτης του ISIS», ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για δύο θύματα.

Η εφημερίδα Le Figaro μεταδίδει ότι σκοτώθηκε ένας υπάλληλος του καταστήματος -ο κρεοπώλης σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ-, ενώ το Europe 1 αναφέρει ότι σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό υπάρχουν δύο νεκροί και περίπου δέκα τραυματίες, που μαζί με τον άτυχο οδηγό ανέρχεται συνολικά στους τρεις.

Η υπόθεση έληξε με τον θάνατο του τζιχαντιστή από τις δυνάμεις ασφαλείας, όχι όμως πριν καταστήσει σαφές σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι τα ανοιχτά σύνορα και ο ψευτοπροοδευτισμός σκοτώνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/3-nekroi-kai-10-traumaties-o-tragikos-apologismos-ths-epitheshs-tou-marokin#ixzz5Aal3i2Q3

Exit mobile version