Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία προστασία από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα

Καμία προστασία από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα

Η στυγνή τουρκική επιθετικότητα αποδεικνύεται καθημερινά με την συνεχιζόμενη αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Ανθ/γου Α. Μητρετώδη και Λ/χια Δ. Κουκλατζή εν καιρώ ειρήνης. Όμως γιατί δεν υπήρξε κάποια καταλυτική βοήθεια για την επιτυχή επίλυση αυτής της κατάστασης από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Ένας από τους κύριους λόγους της ένταξης της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Βορειοατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) – όπως προφασίστηκαν – ήταν η επιδίωξη της καλυτέρευσης των διεθνών της σχέσεων με την απειλητική Τουρκία. Με απλά λόγια η Ελλάδα πρόσβλεπε στην ενδυνάμωση της αποτρεπτικής της ισχύος έναντι της Τουρκίας λόγω της σχέσης της με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Αναλυτικά η Ελλάδα από την Αμερική (ΝΑΤΟ) και την Ευρώπη (ΕΕ) ανέμενε αισθητή βελτίωση στους πέντε κύριους δείκτες δύναμης ενός κράτους, δηλαδή στην Οικονομική Δραστηριότητα, στην Δημογραφική Σύνθεση, στην Τεχνολογική Εξέλιξη, στην Στρατιωτική Δύναμη και στην Διπλωματική Ισχύ.

Όμως το περιστατικό της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εν καιρώ ειρήνης απέδειξε μερικά ζοφερά στοιχεία σχετικά με τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος με το ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία.

1. Ευρωπαϊκή Ένωση και Οικονομική Δραστηριότητα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδείχθηκε μια πολιτική και οικονομική ένωση για τα ιδιαίτερα συμφέροντα μιας “Οικονομικής Κλίκας”, όπως των Σόρος και Ρόθτσιλντ, που ελέγχει τουλάχιστον την κυβέρνηση της Γερμανίας και της Γαλλίας, δηλαδή τους δύο κύριους άξονες της Ε.Ε. Όμως αποδεδειγμένα από την τεχνητή οικονομική κρίση τα συγκεκριμένα συμφέροντα αποσκοπούν στην κερδοσκοπία από την άλωση της περιουσίας της Ελλάδος παρά στην οικονομική ενδυνάμωση των Ελλήνων πολιτών. Αντιθέτως τα νευραλγικά σημεία της Ελληνικής Οικονομίας (τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρική ενέργεια, ύδρευση, συγκοινωνίες) “παραχωρούνται” ακόμη και σε κρατικές εταιρίες της ΕΕ (Fraport)  μέσω της εταιρίας ειδικού σκοπού ΤΑΙΠΕΔ της υπόδικου αριστερής τραπεζίτισσας Ουρανίας Αικατερινάρη για “εκμετάλλευση” αποδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την τσέπη των Ελλήνων.

2. Δημογραφική Σύνθεση

Η σταδιακή πληθυσμιακή αλλοίωση των Ελλήνων που άρχισε με την εισβολή των αλβανών επί υπουργίας Σαμαρά και κορυφώνεται σήμερα με το ανθελληνικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει υποστηριχτεί φανερά από τα ιδιαίτερα συμφέροντα της παραπάνω “Οικονομικής Κλίκας”. Καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες μένουν άνεργοι και αναγκάζονται να γίνουν οικονομικοί μετανάστες στις ευρωπαϊκές χώρες, ενώ καμία χώρα της Ευρώπης δεν έχει έρθει να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην πατρίδα μας. Παράλληλα, οι λαθρομετανάστες καταλήγουν να γίνονται λαθρέποικοι με σημαντική οικονομική συνδρομή από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις διαβόητες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις του Σόρος ενισχύοντας τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Δυστυχώς το παραπάνω δυσμενές αποτέλεσμα ενισχύεται από την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και από την άγρια φορολόγηση των πολυτέκνων.

3. Τεχνολογική Εξέλιξη

Οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης κατέστρεψαν τον ιδιαίτερα νευραλγικό τομέα της εγχώριας πολεμικής βιομηχανίας που θα μπορούσε να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδος. Ο σκοπός ήταν η αγορά πανάκριβων οπλικών συστημάτων μόνο από από την Αμερική και την Ευρώπη. Για παράδειγμα η “αγορά του αιώνα” προς ευαρέσκεια της Αμερικής (ΝΑΤΟ) και Γαλλίας (Ευρώπης) συμπεριλάμβανε δύο εντελώς διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών (αμερικανικά F-16 και γαλλικά  Mirage) με μηδαμινή εγχώρια συμβολή της πολεμικής βιομηχανίας. Από την άλλη πλευρά η Τουρκία αγόρασε μόνο τα αμερικανικά F-16 της General Dynamics (Lockheed Martin) με απαράβατο όρο την δυναμική συμμετοχή της δικής της πολεμικής βιομηχανίας στην συναρμολόγηση τους. Επιπροσθέτως, η εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ αποδυνάμωσε την αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδος με τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα στα εξοπλιστικά προγράμματα, γεγονός που προσβάλει σήμερα άμεσα την ειρήνη και ευημερία κάθε Έλληνα λόγω της διογκούμενης τουρκο-ισλαμιστικής επιθετικότητας.

4. Στρατιωτική Δύναμη – Ευρωστρατός

Δεν υπάρχει κάποιος “Ευρωστρατός” που να υπάγεται υπό την ηγεσία της Ε.Ε. αλλά η άμυνα, η προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και εθνικής ανεξαρτησίας των εκάστοτε μελών κρατών παραμένει καθήκον και υποχρέωση των αντίστοιχων πολιτών. Με απλά λόγια η Ελλάδα είναι μόνη της σε περίπτωση πολεμικής αντιπαράθεσης με την ισλαμιστική Τουρκία του Ερντογάν.

5. Διπλωματική Ισχύς

Μόνο μερικά από τα ονόματα αυτών που έχουν διατελέσει ως υπουργοί εξωτερικών της Ελλάδος στα χρόνια της μεταπολίτευσης, όπως ο Γιωργάκης Παπανδρέου και σήμερα ο Νίκος Κοτζιάς, δείχνουν την αδυναμία που διακρίνει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος. Όμως είναι άξιο παρατήρησης ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική διαχρονικά καταδυναστεύονταν από τα αλλότρια αμερικανικά και ευρωπαϊκά συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Συμπερασματικά η Ελλάδα είναι μόνη της! Η Ελλάδα είναι μόνη της στους οικονομικούς, κοινωνικούς, τεχνολογικούς, αμυντικούς και διπλωματικούς τομείς, ενώ πληρώνει υπέρογκες οικονομικές συνδρομές στο ΝΑΤΟ και μαστίζεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή έχει την κατάλληλη στρατηγική για να ενισχύσει την Ελλάδα σε όλους τους πέντε τομείς της κρατικής ισχύος, έτσι ώστε να επέλθει Εθνικό Κράτος διασφαλίζοντας την εδαφική ακεραιότητα και την ζωή των Ελλήνων από κάθε είδους οικονομική και στρατιωτική απειλή.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-anasfaleia-prosferei-to-nato-kai-h-eurwpaikh-enwsh-pros-thn-ellada-ape#ixzz5AcBsUCPH

Exit mobile version