Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Φανταστείτε ένα άλλο 1821… H τρομοκρατική οργάνωση “φιλική εταιρεία” προτρέπει σε χρήση βίας τους Οθωμανούς χριστιανούς της βαλκανικής χερσονήσου κατά της νομίμου κυβερνήσεως τους. «Καταδικάζουμε την βία από όπου και να προέρχεται και καλούμε την κυβέρνηση να προστατεύσει το κράτος» αυτό θα μπορούσε να είναι το πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες (αν υπήρχαν) το 1821. Θα μπορούσε βέβαια να είναι και τίτλος ρεπορτάζ της αδέσμευτης Τατιάνας, του αντένα, του σταρ και τόσων άλλων ειρηνόφιλων και “δημοκρατικών” παρουσιαστών. Θα μπορούσαν βέβαια να προσθέσουν και άλλους χαρακτηρισμούς, όπως οι εθνικιστές τρομοκράτες, οι φανατικοί χριστιανοί αλλά επίσης και άλλους φόβους, όπως “ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ” , “ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΟΣΙ”, αλλά και πρωτοσέλιδα όπως τα παρακάτω φαντάζομαι θα είχαν δημοτικότητα “όμηροι κρατούνται οι μουσουλμάνοι της Τρίπολης”, “η κυβέρνηση λέει πως δεν συνδιαλέγεται με τρομοκράτες”, “ο αρχιτρομοκράτης Κολοκοτρώνης, απειλεί πως με φωτιά και τσεκούρι θα εξοντώσει τους φιλήσυχους πολίτες της Πελοποννήσου, τους ονομάζει δε και προσκυνημένους”, “οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δηλώνουν πως δεν θα δεχτούν καμιά μεταβολή στα σύνορα των Βαλκανίων”, “συνελήφθη ο τρομοκράτης Αθανάσιος Διάκος, ο οποίος στο πανικό του έπεσε πάνω σε μια ξεχασμένη σούβλα εκδρομέων με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσουν δεν τα κατάφεραν”, “συμμορίες ληστών κλεφτών και αρματωλών λυμαίνονται την βαλκανική, καλούμε το κράτος να προστατεύσει τους πολίτες ” αυτά και πολλά ακόμα θα μπορούσαν να είχαν λεχθεί. Το παράδοξο είναι πως κάτι μας θυμίζουν στο σήμερα όλα αυτά που ευτυχώς δεν τόλμησε κανένας Ευαγγελάτος να πει τότε.

Κ.Χ.

Εθνικά επικίνδυνος Τσίπρας: Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει… ομηρία των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών – Ελπίζω στο “Gorna Makedonija”!

Καλά τους τα είπε ο Λαγός στην βουλή. Ναι, προδότες είναι και λίγα τους είπε, τι θίχτηκαν; Αυτοί έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και έχουν ξεγράψει τους δύο Έλληνες αιχμάλωτους των τούρκων. Το όνομα της Μακεδονίας το έχουν πουλήσει, το Αιγαίο έχει γίνει τσιφλίκι των τούρκων, η Θράκη το ίδιο. Τι είστε κύριοι; Προδότες είστε; Ή νομίζετε ότι είστε τίποτα σωτήρες; Να ξέρετε κάτι ο λαός δεν ξεχνά…

Σ.Φ.

Αντι-χρυσαυγίτικη υστερία σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής – 5 ΒΙΝΤΕΟ

Ισόβια στην Γερμανία έφαγε ο Αφανός βιαστής και δολοφόνος της 19χρονης φοιτήτριας και εδώ στην Ελλάδα, ενώ είχε συλληφθεί για απόπειρα δολοφονίας ο νόμος Παρασκευόπουλου τον απελευθέρωσε. Έχουμε καταντήσει λίκνο εγκληματιών από λίκνο πολιτισμού. Το μόνο πράγμα που παράγουμε είναι έμποροι ναρκωτικών, βιαστές και δολοφόνους και πρέπει επιτέλους να μπει ένα φρένο και να ξεχάσουν τα διάφορα “ανθρωπιστικά” τους νομοθετήματα, εδώ ούτε λόγος πίπτει ούτε ράβδος. Επιτέλους, να γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος από το κάθε λογής σκουπίδι που το μετράμε και ως άνθρωπο και δεν το αντιμετωπίζουμε ως εγκληματία.

Έλενα

3 νεκροί και 10 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης του Μαροκινού τζιχαντιστή στην Γαλλία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-24-martiou-2018#ixzz5AcCJLDcW

Exit mobile version