Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

23 ημέρες αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί – Το τουρκικό Υπ. Εξ. απέρριψε την παρέμβαση της Ε. Ε.

23 ημέρες αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Το τουρκικό Υπ. Εξ. απέρριψε την παρέμβαση της Ε. Ε.

23 ημέρες έχουν περάσει από τότε που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης παραμένουν αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων.

Οι εγχώριοι υποτακτικοί στον “σουλτάνο” πολιτικάντηδες δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια, σε καμία απάντηση σε αυτήν την πρωτοφανή τουρκική πρόκληση.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που αντέδρασε δυναμικά στην αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους.

Κάθε μέρα που περνά είναι ακόμη μια μέρα ομηρίας!

Χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, Χαμί Ακσόι, συνέστησε στην Ε.Ε. να αποφύγει παρεμβατικές ανακοινώσεις στην Δικαιοσύνη αναφορικά με τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, τονίζοντας ότι η νομική διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Σχολιάζοντας τη δήλωση των Ευρωπαίων ηγετών για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτών είπε: «Σε αυτό το κείμενο υπάρχει ένα άρθρο σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιώτες. Αυτοί οι στρατιώτες συνελήφθησαν γιατί εισήλθαν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή. Η νομική διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Χαίρουν όλων των δικαιωμάτων τους. Περιμένουμε από την Ε.Ε. την αποφυγή παρεμβατικών ανακοινώσεων στην δικαιοσύνη».

Όπως φαίνεται οι τούρκοι κρατούν σκληρή στάση και δεν τους αγγίζουν τα λόγια των “Ευρωπαίων συμμάχων”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/23-hmeres-aichmalwtoi-sta-cheria-twn-tourkwn-oi-duo-ellhnes-stratiwtikoi#ixzz5AepGjvgb

Exit mobile version