Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την καθολική αντίθεση του Λαού στην επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας μας

Δύο νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την καθολική αντίθεση του Λαού στην επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας μας

Η ακλόνητα σταθερή πεποίθηση του Ελληνικού Λαού να μην δεχθεί κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία ΜΑΣ αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τόσο στην δημοσκόπηση της Marc όσο και σ’ αυτήν του ερευνητικού οργανισμού διαΝΕΟσις, τα ποσοστά άρνησης οποιασδήποτε χρήσης του όρου Μακεδονία από τους σκοπιανούς σφετεριστές είναι συντριπτικά.

Στην δημοσκόπηση της Marc, το 74,5% λέει όχι σε οποιαδήποτε χρήση του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ενώ σχεδόν ανάλογο είναι και το ποσοστό της διαΝΕΟσις, με 71,7% .

Και τα δυο ποσοστά δείχνουν ότι παρότι το σύνολο του λεγόμενου «Συνταγματικού Τόξου» είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας, εν τούτοις, ακόμη και οι μέχρι τώρα ψηφοφόροι των κομμάτων που το απαρτίζουν είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία εναντίον οποιουδήποτε «συμβιβασμού» (διαβάζεται και ως ξεπούλημα).

Παρά την συστηματικά επιχειρούμενη πλύση εγκεφάλου και το κλίμα ηττοπάθειας και φόβου που καλλιεργείται από όλες τις πτυχές του εγχώριου ανθελληνικού καθεστώτος, ο Ελληνικός Λαός στέκεται στο ύψος των περιστάσεων που προστάζει η Ιστορία του Έθνους μας και ταυτίζεται απόλυτα με το κεντρικό σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chastouki-stous-ethnomhdenistes-duo-nees-dhmoskophseis.-kanenas-sumbibasmos#ixzz5AgSX3Tyl

Exit mobile version