Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταμάτης Φασουλής: Ψηφίστε ψευτοδεξιά ή κλεφτοΠασόκ για να μην φτάσει η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα!

Σταμάτης Φασουλής: Ψηφίστε ψευτοδεξιά ή κλεφτοΠασόκ για να μην φτάσει η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα!

Τον τρόμο τους απέναντι στην εθνικιστική επέλαση και την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτουν οι πάσης φύσεως “δημοκράτες”, οι οποίοι αν και δήθεν αριστεροί δεν διστάζουν να προπαγανδίζουν υπέρ της ΝΔ και του κλεφτοΠασόκ, για να μην βγει η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα!

Κλασικό παράδειγμα “δημοκράτη” και θιασώτη του “συνταγματικού τόξου” ο γνωστός θεατράνθρωπος Σταμάτης Φασουλής που με άρθρο του στα “Νέα” επισημαίνει τον… κίνδυνο της εκτόξευσης της Χρυσής Αυγής.

Στο άρθρο του “αναπάντητα τα ερωτηματικά” καταγράφει με το γνωστό θεατρικό του ύφος τον φόβο για αυτό που έρχεται:

“Πρώτον, να ξεκουμπιστούνε αυτοί που κατά την γνώμη τους μας κυβερνάνε. Άρα τι να κάνω; Διότι ναι μεν δεν θέλω αυτούς, αλλά δεν θέλω και τη ΝΔ, μην ψάχνεις το γιατί, πες το οικογενειακά δεν το ΄χουμε το δεξιό, έτσι μεγάλωσα, πες έχω έμμονες. Δεν θέλω.

Αλλά αν δεν τους ψηφίσω μπορεί να μην έχουν αυτοδυναμία και να πέσουνε εν μία νυκτί, διότι η Φώφη λέει “Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά“. Πού το θυμήθηκε το σύνθημα κι αυτή μέρες που είναι, στο κομμωτήριο;

Από την άλλη θέλω να πάρει το κόμμα της το Πασοκομεταλλαγμένο μεγάλα ποσοστά γιατί πρέπει το Κέντρο να υπάρχει ισχυρό. Χωρίς Κέντρο δεν κάνουμε τίποτα. Το πράγμα μπαλαντζάρει. Πώς να το κάνουμε.

Δεν γουστάρω το φασισταριό να πάει δεύτερη θέση η Χρυσή Αυγή. Τρελαίνομαι…“.

Σταμάτη, μην τρελαίνεσαι! Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stamaths-fasoulhs-pshfiste-nd-h-kleftopasok-gia-na-mhn-ftasei-h-chrush-augh#ixzz5AgTHq529

Exit mobile version