Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι λέει ο Καμμένος; Συνέκρινε τον εαυτό του με τους Αθάνατους Ήρωες του 1821!

Τι λέει ο Καμμένος; Συνέκρινε τον εαυτό του με τους Αθάνατους Ήρωες του 1821!

Για να έχει αξία ένας λόγος, πρέπει να είναι σημαντικός ο λόγος, αλλά να είναι και σημαντικός ο άνθρωπος που τον εκστομίζει και όχι τσαρλατάνος!

Για παράδειγμα ο εθνικός Ύμνος δεν θα είχε αξία αν τραγουδιόταν από μεθυσμένους αλλοδαπούς που θα ασχημονούσαν. Θα ήταν δυσφήμιση. Έχει αξία όταν τον απαγγέλλουν Έλληνες σε στάση προσοχής!

Κάπως έτσι προφανώς ανούσια και περισσότερο βλασφημία για τους Αθάνατους Ήρωες του 1821 είναι αυτά που επισήμανε στην ημερήσια διαταγή του ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.

Ο ανύπαρκτος και τραγελαφικός – δυστυχώς – υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στο μήνυμά του: “…θα συνεχίσουμε να επιμένουμε στην εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών, αλλά να θυμούνται όλοι, φίλοι και εχθροί, ότι δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους αγωνιστές του 1821…“.

Και μόνο η φωτογραφίες με τις οποίες ο Καμμένος ευτελίζει την τιμημένη στολή του Ελληνικού Στρατού είναι αρκετές για να του απαντήσουμε ότι προφανώς διαφέρει σε ΟΛΑ με τους Αθάνατους Αγωνιστές της Εθνεγερσίας. Αυτοί δεν θα είχαν εγκαταλείψει εδώ και 23 ημέρες 2 Ελληνόπουλα αιχμάλωτους στα χέρια του εχθρού.

Πάνο, καλύτερα να μην μιλάς. Τρίζουν τα ιερά κόκκαλα των Ηρώων από τις μπούρδες σου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-leei-o-kammenos-sunekrine-ton-eauto-tou-me-tous-athanatous-hrwes-tou-182#ixzz5AgUrUU5J

Exit mobile version