Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Το ψευτορωμαίικο να γίνει Ελλάδα»! Ηχηρό μήνυμα εκατοντάδων Εθνικιστών από την Τ.Ο. Αθηνών – Φωτορεπορτάζ

Παρουσία εκατοντάδων εθνικιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών με θέμα το μεγάλο μήνυμα των αγωνιστών του 1821 και τους προσκυνημένους του σήμερα. Παράλληλα, έγινε παρουσίαση του δευτέρου τεύχους της ανανεωμένης «Αντεπίθεσης».

Ο συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης έκανε την παρουσίαση του δεύτερου τεύχους του περιοδικού «Αντεπίθεση», του ιδεολογικού εντύπου του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής που αγωνίζεται σε δρόμους και γειτονιές για την διάδοση της εθνικιστικής ιδέας και κάλεσε όλους τους φίλους του Κινήματος να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος συνάντησε τον Γάλλο Εθνικιστή  Ζαν Μαρί Λεπέν με αφορμή το πρόσφατο συγγραφικό του έργο και δώρισε αντίτυπο στον Αρχηγό Ν.Γ. Μιχαλολιάκο με ειδική τιμητική αφιέρωση.

Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον πρόσφατα αποθανόντα Ήρωα της Κύπρου Στρατηγό Γεώργιο Παπαμελετίου και στην σύζυγό του που ήταν παρούσα στην εκδήλωση, ενώ περιέγραψε στιγμιότυπα από την εθνική δράση του Στρατηγού ο οποίος δεν υπολόγιζε το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος. Η Αξία του Ήρωα αυτού δεν μπορεί να προσμετρηθεί σήμερα, αλλά μόνο από ένα εθνικό κράτος.

Αναφερόμενος στα τελευταία γεγονότα στην βουλή περιέγραψε τι ακριβώς πραγματικά συνέβη σε αντίθεση με την ψευδή προπαγάνδα του Βούτση και των ΜΜΕ. Θέλουμε βουλευτές που να  θεωρούν την Ελλάδα ως Πατρίδα τους.

Ακολούθως, μίλησε για την επιστολή των Παμμακεδονικών οργανώσεων και το περιεχόμενό τους. Στη συνέχεια αποκάλυψε τα αληθινά γεγονότα με τον συναγωνιστή Γιάννη Λαγό, ενώ ξεσκέπασε την υποκριτική στάση Βούτση που μίλησε ως νέος Στάλιν για συλλογική ευθύνη.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στους ποταμούς αίματος που χύθηκαν στην εθνεγερσία του 1821 για την Ελευθερία της Πατρίδος. Μίλησε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους άλλους Ήρωες του αγώνα, τα ληστρικά δάνεια που σκλάβωσαν την Ελλάδα και τις φυλακές για τους αγωνιστές.

Εμείς σήμερα συνεχίζουμε τον αγώνα τους για Ελευθερία και Πίστη ενάντια στο ψευτορωμαίκο της σημερινής εποχής, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες προσοχή να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-pseutorwmaiiko-na-ginei-ellada-hchhro-mhnuma-ekatontadwn-ethnikistwn-apo#ixzz5Aif1P1vK

Exit mobile version