Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επεκτατικό παραλήρημα Ερντογάν: “Δεν θα διστάσουμε να σκοτώσουμε για μια ισχυρή τουρκία!” – Τι στολή άραγε φοράει σήμερα ο Καμμένος;

Επεκτατικό παραλήρημα Ερντογάν: “Δεν θα διστάσουμε να σκοτώσουμε για μια ισχυρή τουρκία!” - Τι στολή άραγε φοράει σήμερα ο Καμμένος;

Μιλώντας στην Σαμψούντα περί της στρατιωτικής επιχειρήσεως στο Αφρίν, ο Σουλτάνος Ερντογάν έδωσε ένα σαφές μήνυμα προς την Ελλάδα και τους στα λόγια «οπλαρχηγούς του 21», όπως ο Πάνος Καμμένος.

«Την ισχυρή Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές!», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν δίνοντας το στίγμα της επεκτατικής εξωτερικής πολιτικής του.

Και συνέχισε ο «σουλτάνος», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση».

«Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε»

Ουδείς εκ των πολιτικάντηδων της ελλαδικής κυβέρνησης, βεβαίως, ασχολήθηκε με αυτές τις δηλώσεις. Άλλωστε σήμερα είναι η μέρα που μεταμφιέζονται σε τροφαντούς με στρατιωτικές στολές. Η δικαιολογία τους είναι ότι οι δηλώσεις αφορούν το Αφρίν, αλλά ξεχνάνε ότι τα «σύνορα της καρδιάς» του Ερντογάν περιλαμβάνουν την Θράκη, τα μισά Βαλκάνια και την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epektatiko-paralhrhma-erntogan-den-tha-distasoume-na-skotwsoume-gia-mia-isc#ixzz5Al5xMgLA

Exit mobile version