Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμη μια ομολογία της σκευωρίας! Ελεύθερος Τύπος: Η κυβέρνηση Σαμαρά έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή

Τα ντοκουμέντα για την πρωτοφανή εκτροπή και την σκευωρία που στήθηκε από την συμμορία Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής είναι πολλά!

Αυτά από μόνα τους είναι αρκετά και καταρρίπτουν με πάταγο το σαθρό κατηγορητήριο και τις διάτρητες μηχανορραφίες των σκευωρών, κάτι που αποδεικνύεται σε κάθε συνεδρίαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Για όσους όμως ακόμα δεν έχουν πειστεί, υπάρχουν και οι συνεχόμενες ομολογίες από κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όπως η τελευταία από τον Βαρβιτσιώτη αλλά και πληθώρα δημοσιευμάτων που συνηγορούν στο αδιάψευστο γεγονός: Η ΝΔ έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και το δημοσίευμα του φίλα προσκείμενου στην ΝΔ, “Ελεύθερου Τύπου” το οποίο τιτλοφορείται “Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη και η νοοτροπία του καθεστώτος”, στο οποίο ο συντάκτης γράφει ανερυθρίαστα: “…Και ορθά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν αυτή που εξάρθρωσε την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής“.

Πού είναι η Δικαιοσύνη, σκευωροί; Η δίωξη της Χρυσής Αυγής ήταν ξεκάθαρα πολιτική και όταν τελειώσει το Δικαστήριο της Χρυσής Αυγής αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akomh-mia-omologia-ths-skeuwrias-eleutheros-tupos-h-kubernhsh-samara-ebale#ixzz5AlmR0Vzy

Exit mobile version