Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρεις και ο κούκος σε εκδήλωση μεγαλοκλασάτου στελέχους της ΝΔ

Τρεις και ο κούκος σε εκδήλωση μεγαλοκλασάτου στελέχους της ΝΔ

Σύμφωνα με σχόλιο της εφημερίδος «Κυριακάτικη Δημοκρατία» προσφάτως πραγματοποιήθηκε στην Αττική κομματική εκδήλωση της ΝΔ με ομιλητή κορυφαίο στέλεχος του κόμματος.

Η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε για να στεφθεί με «επιτυχία» η εν λόγω εκδήλωση ήταν πρωτοφανής, μιας και εστάλησαν 2.000 sms στα κινητά των μελών του κόμματος.

Μόνο που η ψευτοδεξιά τζάμπα τελικά χρεώθηκε την πληθώρα των μηνυμάτων, καθώς μόνο 20 άτομα εμφανίστηκαν στην εκδήλωση!

Μόλις το μεγαλοστέλεχος της ΝΔ αντίκρισε τις άδειες θέσεις, βγήκε έξω από τα ρούχα του και κάλεσε τους διοργανωτές κατ’ ιδίαν για να τους τα «ψάλλει», αποκαλώντας τους άχρηστους. Κατά κάποιον τρόπο, βέβαια, κράτησε τα «προσχήματα», αφού δεν τους εξευτέλισε δημοσίως, δηλαδή μπροστά στους 20 ταλαίπωρους που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν την ομιλία…

Παρά ταύτα, μιας και δεν μπόρεσε να κρατηθεί και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, όταν έφτασαν αυτοί οι 20 νεοδημοκράτες, τους είπε από το μικρόφωνο: «Ελάτε να καθίσετε εδώ μπροστά που έχει άδειες θέσεις»!

Εμείς να προτείνουμε στο μεγαλοστέλεχος της ΝΔ την επόμενη φορά που θα προγραμματίσει ομιλία του να μην στείλει sms, αλλά φάκελο με κάποιο χαρτζιλίκι, μπας και καταφέρει να μαζέψει καμιά πενηνταριά άτομα για να βγάλουν μια φωτογραφία της προκοπής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/treis-kai-o-koukos-se-ekdhlwsh-megaloklasatou-stelechous-ths-nd#ixzz5AnGbjTKx

Exit mobile version