Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O N. Γ. Μιχαλολιάκος για το μεγάλο μήνυμα του 1821 – BINTEO

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης έκανε την παρουσίαση του δεύτερου τεύχους της ανανεωμένης Αντεπίθεσης. 

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος συνάντησε τον Γάλλο Εθνικιστή  Ζαν Μαρί Λεπέν με αφορμή το πρόσφατο συγγραφικό του έργο και δώρισε αντίτυπο στον Αρχηγό Ν.Γ. Μιχαλολιάκο με ειδική τιμητική αφιέρωση.

Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον πρόσφατα αποθανόντα Ήρωα της Κύπρου Στρατηγό Γεώργιο Παπαμελετίου και στην σύζυγό του που ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στους ποταμούς αίματος που χύθηκαν στην εθνεγερσία του 1821 για την Ελευθερία της Πατρίδος. Μίλησε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους άλλους Ήρωες του αγώνα, τα ληστρικά δάνεια που σκλάβωσαν την Ελλάδα και τις φυλακές για τους αγωνιστές.

Εμείς σήμερα συνεχίζουμε τον αγώνα τους για Ελευθερία και Πίστη ενάντια στο ψευτορωμαίικο της σημερινής εποχής, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: «Το ψευτορωμαίικο να γίνει Ελλάδα»! Ηχηρό μήνυμα εκατοντάδων Εθνικιστών από την Τ.Ο. Αθηνών – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos#ixzz5AnMpOeFQ

Exit mobile version