Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες! Σαν σήμερα κηρύχθηκε η Ελληνική Επανάσταση ενάντια στον τουρκικό ζυγό, ενάντια στον μωαμεθανισμό, ενάντια στους ραγιάδες που τα είχαν κάνει πλακάκια με τους τουρκαλάδες. Η σημερινή παρέλαση στο κέντρο των Αθηνών μεγαλειώδης όπως πάντα (αν εξαιρέσουμε κάτι γραφικά των συριζαίων πχ τα κανόνια των αρμάτων να είναι στραμμένα αριστερά). Ο κόσμος για άλλη μια φορά πολυπληθής, τίμησε τον Ελληνικό Στρατό και την Εθνική επέτειο. Υπάρχει ακόμα η Ελλάδα, όσο κι αν τους πονάει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν Έλληνες στο γένος και την Ψυχή. Ψηλά το κεφάλι αδέρφια και όταν έρθει η ώρα των όπλων εμείς θα είμαστε εκεί. Δεν έχει σημασία να είμαστε λίγοι, πάντα λίγοι ήμασταν. Η Ελλάδα δεν επιβίωσε 2500 χρόνια με τα κουστούμια και τις υποκλίσεις. Ζήτω Η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κ.Ζ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 25η Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ

Αυτή η άθλια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην φορολόγηση των πάντων στην Ελλάδα. Πέρασε από την κυβερνητική πλειοψηφία νομοσχέδιο που υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων στην Ελλάδα να τα στειρώσουν. Μέχρι εδώ καλά. Τους υποχρεώνει να εκδώσουν για τα ζώα τους διαβατήριο καθώς και να τους βάλουν μικροτσίπ. Οι ποινές για την μη συμμόρφωση τους θα ξεκινούν από τα 100 ευρώ. Τα βάζουν με τα ζώα συντροφιάς των Ελλήνων και τους ζητούν να τους βγάλουν χαρτιά, όταν το επίσημο Ελληνικό κράτος έχει αφήσει να κυκλοφορούν ανάμεσα μας και χωρίς κανένα χαρτί οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες που κλέβουν και δολοφονούν τους Έλληνες πολίτες. Αν κάποιοι πρέπει να φορέσουν τσιπ, αυτοί είναι οι αλλοδαποί εισβολείς, οι οποίοι άγνωστοι, αταυτοποίητοι και χωρίς κανένα επίσημο πιστοποιητικό γέννηση ή ποινικού μητρώου, εισέβαλαν ελεύθερα στην χώρα μας. Η Χρυσή Αυγή ερχόμενη στην εξουσία θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Έφτασαν οι προδότες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να φορολογήσουν ακόμα και τα ζώα.

Με Τιμή Μαρίνα Κ.Π.
Οικονομολόγος

Ακόμη μια ομολογία της σκευωρίας! Ελεύθερος Τύπος: Η κυβέρνηση Σαμαρά έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,τα οποία πλέον έχουν γίνει το νούμερο ένα διάδοσης της πολιτικής προπαγάνδας, έχω αποβληθεί δυο φορές. Και όχι γιατί είπα κάτι καλό για την Χρυσή Αυγή, κατά περίεργο λόγο. Η πρώτη φορά ήταν γιατί είπα τον Ερντογάν δικτάτορα και την δεύτερη γιατί ανάρτησα το άρθρο σας με την αθώωση του Αμβρόσιου. Μάλλον θα πρέπει να τους πόνεσε πολύ. Το τελευταίο που θα ήθελαν, οι αξιότιμοι δημοκράτες, του ψυχοπαθούς τόξου, ήταν να έρθουν σε σύγκρουση με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ίσως γιατί μετά από αυτή έρχονται και οι Ένοπλες μας οι Δυνάμεις. Ίσως κάποια στιγμή να μπορέσουμε να αποβάλουμε από την Ελλάδα τις εταιρίες που εξουσιάζουν αυτή την στιγμή την ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα. Ίσως να το μετατρέπαμε σε μια ηλεκτρονική δεξαμενή σκέψης, μέσω της οποίας, θα μπορούσε να βγει κάτι καλό και δημιουργικό. Είναι πλέον ορατός ο δρόμος μας. Ο άνθρωπος θα δώσει την μάχη του με το κτήνος. Σε έναν πόλεμο που αν νικήσουμε, ο νικητής δεν θα είναι απλά η Ελλάδα, αλλά η βαθιά της υπόσταση. Οι πραγματικές αξίες που μετατρέπουν την πατρίδα μας σε ένα διεθνές σύμβολο. Στον μόνο Αληθινό παγκόσμιο πόλεμο, που μετρά χιλιάδες χρόνια και είναι ουσιαστικά αόρατος. Διότι τα θύματα του είναι οι ψυχές των ανθρώπων και όχι η σάρκα τους.

Χ. Ευάγγελος

Επεκτατικό παραλήρημα Ερντογάν: “Δεν θα διστάσουμε να σκοτώσουμε για μια ισχυρή τουρκία!” – Τι στολή άραγε φοράει σήμερα ο Καμμένος;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-26-martiou-2018#ixzz5AqEtxwP6

Exit mobile version