Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγή απελπισίας από τον «Ελεύθερο Τύπο»: «Πρέπει να ανησυχούμε για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τις αντισυστημικές ψήφους που παίρνει»!

Η συνεχιζόμενη άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι κάτι το τόσο αναμφισβήτητο, που σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και τα ΜΜΕ του «Συνταγματικού τόξου» αναγκάζονται να το παραδεχθούν. Το πλέον πρόσφατο παράδειγμα είναι το δημοσίευμα του φίλα προσκείμενου στην ΝΔ «Ελεύθερου Τύπου», ο οποίος την Δευτέρα 26 Μαρτίου, υπό τον τίτλο «Ποιους ευνοεί η πολιτική όξυνση», γράφει τα εξής:

«Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση για το ποιος κερδίζει όταν στην πολιτική ατζέντα κυριαρχούν η πόλωση και ο διχασμός. Οι νεοναζί και οι ακραίες δυνάμεις συνολικά βρίσκουν έδαφος πίσω από τις κορόνες ότι “όλοι τα παίρνουν” και “όλοι το ίδιο είναι”. Η κυβέρνηση έριξε τα χαρτιά του διχαστικού λόγου στο ζήτημα του Σκοπιανού και της Νοβάρτις, αλλά δεν είχε το παραμικρό δημοσκοπικό όφελος. Αντιθέτως, το προβάδισμα της ΝΔ παγιώθηκε, ενώ τελείωσαν τα πυρομαχικά του Μαξίμου. Αυτό που πρέπει να ανησυχεί όσους έχουν ακόμη μυαλό στο κεφάλι τους είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής που εκμεταλλεύεται τη συγκυρία και αλιεύει την “αντισυστημική ψήφο”. Οι επιτελείς του Μαξίμου θέλησαν να διασπάσουν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να στρώνουν σέντρες στους νεοναζί».

Όσοι, λοιπόν, «έχουν ακόμη μυαλό» θα πρέπει «να ανησυχούν» για «την άνοδο της Χρυσής Αυγής». Μπορεί η εφημερίδα να θέλει να εστιάσει τις… ευθύνες για την αυξανόμενη δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, και να μιλά απαξιωτικά για «νεοναζί», αλλά η ουσία της Αλήθειας δεν μπορεί να κρυφτεί: η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΜΟΝΗ Γνήσια Αντισυστημική Πολιτική Δύναμη του Τόπου και αυτό είναι κάτι το οποίο αντιλαμβάνονται σε καθημερινή βάση ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, με αποτέλεσμα (για να μπούμε και στην λογική του τρόπου με τον οποίο τελειώνει το δημοσίευμα) να εκμεταλλεύεται τις «στρωμένες σέντρες» εκ μέρους όλου του διεφθαρμένου εγχώριου πολιτικού συστήματος και να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο, παραβιάζοντας την εστία του.

Οι επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν, θα αποτελέσουν μια τεράστια Νίκη για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  και μια αντίστοιχη απογοήτευση για όλες τις πτυχές του ανθελληνικού καθεστώτος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kraugh-apelpisias-apo-ton-eleuthero-tupo-prepei-na-anhsuchoume-gia-thn-anod#ixzz5AsVdGvHt

Exit mobile version