Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοροϊδεύει τον κόσμο ο Καμμένος: «Διαφωνεί», αλλά στηρίζει την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών

Κοροϊδεύει τον κόσμο ο Καμμένος: «Διαφωνεί», αλλά στηρίζει την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Καμμένος εξέφρασε τις… διαφωνίες του με την κυβέρνηση την οποία αναφανδόν στηρίζει σε όλες τις αντεθνικές εκφάνσεις της.

Συγκεκριμένα, ο Καμμένος μιλώντας για τους Έλληνες Στρατιωτικούς ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή, που δεν έγινε εφικτή η συνεννόηση μεταξύ των ταξιάρχων, κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και πρόκειται για ομηρία. Μιλάμε για Ευρωπαίους πολίτες. Δεν είναι μόνο Έλληνες, διότι είναι Ευρωπαίοι στρατιωτικοί που φυλούν ευρωπαϊκά σύνορα και είναι και νατοϊκοί στρατιωτικοί»

Και αφότου κατάλαβε ότι επρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, εξαφανίστηκε επί περίπου μία εβδομάδα, συμπληρώνουμε εμείς, για να μην νομίζει ο Καμμένος ότι απευθύνεται σε «χρυσόψαρα» που δεν θυμούνται τι έγινε πριν από μόλις ένα μήνα. Για να μην θυμηθούμε, επίσης, ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί κρατούνται απόρροια μίας βλακώδους (θέλουμε να πιστεύουμε) δήλωσης του Καμμένου, όπου αποδεχόταν την μοναδική κατηγορία που έχει μέχρι στιγμής απαγγελθεί, δηλαδή την παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή.

Ερχόμενος στο ζήτημα της Μακεδονίας μας, ο Καμμένος δήλωσε ότι διαφωνεί και ότι «εμείς θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο τη χρήση του όρου “Μακεδονία” στην ονομασία της γειτονικής χώρας». Βεβαίως στην ερώτηση αν το «οτιδήποτε» περιλαμβάνει την αποχώρηση από την κυβέρνηση δεν απάντησε, αφού είναι γλυκιά η καρέκλα στο ελικόπτερο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koroideuei-ton-kosmo-o-kammenos-diafwnei-alla-sthrizei-thn-kubernhsh-twn-et#ixzz5AwH5ZbJy

Exit mobile version