Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θίχτηκαν οι «δημοκράτες» από το περήφανο 5χρονο Ελληνόπουλο στην Αλεξανδρούπολη – Για τα πακιστανάκια με όπλα στην Πλ. Κοτζιά δεν είπαν κουβέντα!

YouTube Poster

«Σάλος», λένε τα ΜΜΕ, έχει δημιουργηθεί στα… κοινωνικά δίκτυα από την παρέλαση του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη, η οποία ουσιαστικά άνοιξε την στρατιωτική παρέλαση που διεξήχθη αμέσως μετά.

Ο πεντάχρονος παρέλασε με στρατιωτική περιβολή και όπλο, απολαμβάνοντας το χειροκρότημα όλων των παριστάμενων, σε μία ενέργεια ενδεικτική του ισχυρού εθνικού φρονήματος των κατοίκων της περιοχής, η οποία συν τοις άλλοις βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα της τουρκικής επιθετικότητας.

Ο «σάλος», βεβαίως, δεν ανταποκρίνεται στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ομόθυμα εγκρίνανε με το χειροκρότημά τους αυτό που βλέπανε, αλλά ούτε και οποιονδήποτε άλλον πέρα από την ομάδα «τρολ» του Σύριζα, που φρόντισε να διατυμπανίσει την «αντίρρησή» της σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, λες και τους ρώτησε κανείς.

Τα ίδια «τρόλ», βέβαια, δεν είχαν τίποτα να πουν όταν η Πακιστανική Κοινότητα σε συγκέντρωσή της αρμάτωσε κανονικότατα τα δικά της παιδιά. Τότε ήταν «πολιτισμικό event», ενώ τώρα ήταν «φασισμός» για αυτούς και σπεύδουν ακόμα και τον πεντάχρονο να καταδικάσουν.

Το “έγκλημα” του πιτσιρίκου ήταν ότι είναι Ελληνόπουλο. Άμα είχε παρελάσει κάποιο παιδί λαθρομεταναστών, τα ίδια “τρόλ” θα το έβρισκαν “υπέροχο”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thichthkan-oi-dhmokrates-apo-thn-uperochh-parelash-tou-5chronou-sthn-alejan#ixzz5AxsLOZGi

Exit mobile version