Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Ποιοί είναι τελικά οι… “φασίστες”;

“Φασίστας” σύμφωνα με την πολιτική ορολογία, την οποίαν έχει επιβάλλει το φιλελεύθερο και μαρξιστικό κατεστημένο του μεταπολέμου είναι όποιος αυθαιρετεί, όποιος αντιδημοκρατικά αφαιρεί δικαιώματα, όποιος χρησιμοποιεί την εξουσία χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη του ότι όλοι οι πολίτες και όλα τα κόμματα είναι ίσα έναντι του νόμου. Κατ’ αυτήν την έννοια λοιπόν, είναι προφανές ότι “φασίστες” είναι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες, τους αριστερούς, τους “προοδευτικούς” και ό,τι κατά βούλησιν δηλώνουν. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε θύματα της αυθαιρεσίας τους, του αποκλεισμού τους και ενός ιδιότυπου ρατσισμού όχι μόνον κατά των Εθνικιστών, αλλά εναντίον και όλων των Ελλήνων!

Και ενώ με κάθε τρόπο προσπαθούν και επιδιώκουν να αποκλείσουν από την δημόσια ζωή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ταυτόχρονα στα τηλεπαράθυρα, στις φυλλάδες και σε κάθε λογής ηλεκτρονικό, διαδικτυακό ή έντυπο ΜΜΕ, ανθούν και έχουν λόγο κάποιοι “πουθενάδες”, που ανάμεσά τους είναι ορφανά της Νέας Δημοκρατίας, άστεγα πλέον, αλλά και βρυκόλακες του μνημονίου που επιστρέφουν, παριστάνοντας τους… πατριώτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ.

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-poioi-einai-telika#ixzz5Axstlcs6

Exit mobile version