Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάρωσε στην τηλεθέαση η Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εκνευρίζοντας ξανά τους εθνομηδενιστές

Σάρωσε στην τηλεθέαση η Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εκνευρίζοντας ξανά τους εθνομηδενιστές

Η, για μια ακόμη φορά, πολύ υψηλή τηλεθέαση που σημείωσε η Μεγάλη Στρατιωτική Παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της Εθνεγερσίας της 25ηςΜαρτίου 1821 αποδεικνύει, κι αυτή από την δική της πλευρά, ότι το Εθνικό Φρόνημα του Ελληνικού Λαού παραμένει Ακέραιο και στο Ύψος που του αρμόζει.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν τεράστιο και αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ. Ειδικότερα κατά την διάρκεια της Στρατιωτικής Παρέλασης, από τις 11 έως τις 12:30, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 45,5%! Ο μέσος όρος κινήθηκε στο 38,2% για το γενικό και στο 36,2% για το δυναμικό κοινό.

Εννοείται ότι η ΕΡΤ μόνο από τις Παρελάσεις (άντε και από έναν αγώνα ποδοσφαίρου Champions League) δικαιούται να έχει υψηλή τηλεθέαση, γιατί αν το περίμενε από τις εκπομπές μηδενικής τηλεθέασης της Ακριβοπούλου, του Κοτρώτσου και όσων άλλων «λιβανίζουν» την κυβέρνηση θα πάγωνε σε θερμοκρασίες τύπου Σιβηρίας (ή έστω Κατάρας και Νευροκοπίου, για τους γνώστες των εγχώριων καταστάσεων).

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, απόλυτα τον… πόνο που προκαλεί η συνέχιση των Στρατιωτικών Παρελάσεων στους κάθε λογής εθνομηδενιστές και βεβαίως και την αληθινή ουσία των λόγων για τους οποίους επιδιώκουν την κατάργησή τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sarwse-sthn-thletheash-h-stratiwtikh-parelash-ths-25hs-martiou-ekneurizonta#ixzz5AxtazDtx

Exit mobile version