Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλαίνε στην “φυλλάδα των συντακτών” για την νέα καταδίκη των 5 ληστοτρομοκρατών

Κλαίνε στην “φυλλάδα των συντακτών” για την νέα καταδίκη των 5 ληστοτρομοκρατών

Το ότι η φυλλάδα των συντακτών αντιμετωπίζει υπερασπιστικά τους αδίστακτους τρομοκράτες και δολοφόνους της άκρας αριστεράς είναι κάτι το πασίγνωστο.

Με αφορμή την εκ νέου καταδίκη πέντε επικίνδυνων τρομοκρατών (Ντάλιος, Ρωμανός, Μιχαηλίδης, Πολίτης, Τσάκαλος) από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων (το οποίο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση), η… συνήθης ύποπτη για γραπτά υπεράσπισης τρομοκρατών, Άντα Ψαρρά, ξαναχτύπησε. Αυτή την φορά δεν είχαμε γελοιότητες τύπου «μωρά στο εδώλιο» ή «νεαρός ετών 37», αλλά άλλου είδους ευτράπελα από την… μέντορα (μαζί με τον σύζυγό της) του Γιαννάκη Μπασκάκη στην «αντιφασιστική» ανοησιολογία.

Διαβάσαμε, λοιπόν, για «εξαιρετικά κακό για τους κατηγορούμενους κλίμα», για «εξαιρετικά αδιάλλακτη στάση των δικαστών», ότι «δεν δόθηκε στους κατηγορούμενους κανένα ελαφρυντικό» και άλλα παρεμφερή. Δεν ξέρουμε εάν θα ήθελε το δικαστήριο να ζητήσει και… συγγνώμη (που λέει ο λόγος) από τους εκ νέου καταδικασθέντες τρομοκράτες, αλλά είναι προφανές ότι (και) η Ψαρρά κλεισμένη στον μικρόκοσμο των εθνομηδενιστικών πεποιθήσεών της δεν καταλαβαίνει πόσο εκτίθενται στην Ελληνική κοινωνία, τόσο αυτή όσο και η φυλλάδα που την πληρώνει, με κείμενα υπεράσπισης τρομοκρατών.

Το επιχείρημα δε, ότι «ελλείψει τρομοκρατικής οργάνωσης» δεν μπορούν να καταδικαστούν ως «ατομικοί τρομοκράτες» συναγωνίζεται σε φαιδρότητα τις… αναλύσεις του συζύγου της και του δημοσιογραφικού του κλώνου, Μπασκάκη, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το γεγονός ότι αυτό το κείμενο υπεράσπισης κι άλλων εγχώριων τρομοκρατών έρχεται μόλις μια ημέρα αργότερα από την νέα επίθεση-«γαύγισμα» της φυλλάδας αυτής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι ενδεικτικό του χάους που χωρίζει τις δύο πλευρές. Οι Εθνικιστές-Έντιμοι και οι Αετοί από την μια, οι εθνομηδενιστές-φιλοτρομοκράτες και οι κότες από την άλλη…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/klama-apo-thn-fullada-twn-suntaktwn-gia-thn-nea-katadikh-5-tromokratwn.-na#ixzz5AyJjvskJ

Exit mobile version