Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξηλώστε τον! Ο Κοτζιάς παραδίδει την Ιστορία και τον πολιτισμό μας στους Σκοπιανούς

Ξηλώστε τον! Ο Κοτζιάς παραδίδει την Ιστορία και τον πολιτισμό μας στους Σκοπιανούς

Μια εξόχως ανθελληνική τοποθέτηση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκου Κοτζιά γύρω από το «παζάρεμα» του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ, δείχνει το ήθος και το ύφος του «νέου πατριωτισμού» που εφαρμόζουν οι εθνομηδενιστές εξουσιαστές της Χώρας.

Με μια τοποθέτηση, η οποία σημαίνει ξεκάθαρη εκχώρηση του ονόματος και της Ιστορίας της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της, ο Κοτζιάς υποστήριξε στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μέρτζου «Το Μακεδονικό» ότι «δεν είναι πατριωτισμός να αρνείσαι το δικαίωμα στην άλλη πλευρά να είναι και αυτή περήφανη για τη δικιά της ιστορία την πραγματική και να ταυτίζεται με τον δικό της πολιτισμό»!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλαδή, ο κομμουνιστής Κοτζιάς, που ως ΥΠΕΞ χειρίζεται την πορεία του Ελληνικού Έθνους σε ένα τόσο σοβαρό και κρίσιμο ζήτημα, δικαιολόγησε πλήρως τις παράλογες απαιτήσεις των σκοπιανών, στο να υφαρπάζουν την Ιστορία των Ελλήνων της Μακεδονίας και να καπηλεύονται την πολιτιστική τους κληρονομιά! Τα λεγόμενα του Κοτζιά αποτελούν (άλλη μια) απόδειξη της διαχρονικής εκείνης ρήσης που έλεγε ότι «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα».

Οι μάσκες εντούτοις του “πατριωτισμού” πέφτουν, αναδεικνύοντας τον Κοτζιά ως το μέσο υλοποίησης της κατάπτυστης απόφασης της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ (Ιανουάριος 1949) για “ανεξάρτητη” Μακεδονία!

Για να καταδειχθεί το μέγεθος της κοροϊδίας του Ελληνικού Λαού από τους ανθέλληνες της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, αρκεί να υπενθυμίσουμε πως ο όψιμος “μακεδονομάχος” Καμμένος, που τάχα αρνείται το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, έχει κατ’ επανάληψη τονίσει με στόμφο πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαπραγματευτική γραμμή του υπουργού των Εξωτερικών, του κομμουνιστή Κοτζιά!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν είναι και θα παραμείνει η ΜΟΝΗ Πολιτική Δύναμη του Τόπου, η οποία με τον πλέον Γνήσιο τρόπο δεν χαρίζει στο ελάχιστο την Ιερή αυτή Γη στους σφετεριστές της Ιστορικής Αλήθειας και μαζί με εκατομμύρια άλλους Έλληνες βροντοφωνάζει: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-dhlwsh-kotzia-o-opoios-charizei-thn-istoria-kai-ton-politismo-tw#ixzz5B3yyHFXs

Exit mobile version