Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντεθνικό Κράτος προς Έλληνες: Ούτε στο ίδιο σας το σπίτι δεν έχετε δικαίωμα να νιώθετε ασφαλείς!

Αντεθνικό Κράτος προς Έλληνες: Ούτε στο ίδιο σας το σπίτι δεν έχετε δικαίωμα να νιώθετε ασφαλείς!

Η περίπτωση του 88χρονου Έλληνα στη Γλυφάδα

Τα όσα τραγελαφικά βιώνουν καθημερινά οι συμπατριώτες μας ελέω της ανικανότητας του Κράτους να παράσχει την στοιχειώδη ασφάλεια και να διασφαλίσει την έννομη τάξη, αποκαλύφθηκαν στην περίπτωση του 88χρονου Έλληνα στη Γλυφάδα η οποία προκάλεσε οργή και αγανάκτηση στο πανελλήνιο.

Ο δυστυχής συμπατριώτης μας έπεσε θύμα ληστείας εντός της οικίας του με τους θρασύτατους δράστες (έναν Αλβανό και ένα Έλληνα) να τρέπονται σε άτακτη φυγή όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να υπερασπίσει εαυτόν και την περιουσία του.

Κατά του 88χρονου απόστρατου του Λιμενικού σχηματίσθηκε δικογραφία στην οποία συμπεριλαμβάνεται η απόπειρα ανθρωποκτονίας και αφέθηκε ελεύθερος με… περιοριστικούς όρους.

Απορίας άξιο πως δεν του αποδόθηκαν και κατηγορίες σύμφωνα με τον επαίσχυντο και αντεθνικό «αντιρατσιστικό» νόμο!

Συμπέρασμα: στην «δημοκρατία» της θολοκουλτούρας και της μηδενικής ανοχής στην δημόσια τάξη και ασφάλεια (διότι περί αυτού πρόκειται στην πραγματικότητα), το να υπερασπίζεσαι τη ζωή σου από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι σου συνιστά έγκλημα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antethniko-kratos-pros-ellhnes-oute-sto-idio-sas-to-spiti-den-echete-dikaiw#ixzz5B41E5Hpn

Exit mobile version