Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα αποτελέσματα της… διαπραγμάτευσης Κοτζιά: Ο Ντιμιτρόφ επιμένει για Σκοπιανούς “μακεδόνες” που μιλούν την “μακεδονική” γλώσσα

Τα αποτελέσματα της... διαπραγμάτευσης Κοτζιά: Ο Ντιμιτρόφ επιμένει για Σκοπιανούς “μακεδόνες” που μιλούν την “μακεδονική” γλώσσα

Τα αποτελέσματα της ανθελληνικής και προδοτικής διαπραγμάτευσης Κοτζιά με τους σφετεριστές σκοπιανούς για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας είναι απτά. Ο υπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους, Νίκολα Ντιμιτρόφ παρουσίασε τις «κόκκινες» γραμμές των Σκοπίων, επιμένοντας στη «μακεδονική» καταγωγή.

Συγκεκριμένα, ο σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε ότι υπήρξε κάποια πρόοδος κατά τη συνάντησή του με τον Νίκο Κοτζιά για την ονομασία.

Επιπλέον, αποκάλυψε: «Η ουσία του συμβιβασμού στηρίζεται σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος είναι η ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, που θα διαφοροποιεί την «Μακεδονία» από την ελληνική Μακεδονία. Ο δεύτερος είναι η αποδοχή – προφανώς από την ελληνική πλευρά – πως οι γείτονες μας είναι «Μακεδόνες» που μιλάνε τη «μακεδονική» γλώσσα».

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε μία αξιοπρεπή διάκριση μεταξύ της «Μακεδονίας» και της περιοχής στην Ελλάδα, διατηρώντας τη ταυτότητά μας, χωρίς ταπείνωση».

Εμείς θα επαναλάβουμε στον μπολσεβικό Νίκο Κοτζιά και στον σφετεριστή Νικολά Ντιμιτρόφ: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-apotelesmata-ths…-diapragmateushs-kotzia-o-ntimitrof-epimenei-gia-skop#ixzz5B4CQU4W7

Exit mobile version