Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγανακτισμένοι οι Πολύτεκνοι με την αναλγησία της μνημονιακής κυβέρνησης απέναντί τους

Αγανακτισμένοι οι Πολύτεκνοι με την αναλγησία της μνημονιακής κυβέρνησης απέναντί τους

Η  Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και  δύο πολύτεκνοι γονείς προσέφυγαν στο ΣτΕ και ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η πρόσφατη απόφαση του υφυπουργού περιβάλλοντος, με την οποία εισάγονται εισοδηματικά κριτήρια για την χορήγηση μειωμένου τιμολογίου κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Με την συγκεκριμένη απόφαση του υφυπουργού για «την εφαρμογή κοινωνικού οικιακού τιμολογίου» τίθενται εισοδηματικά κριτήρια, τα οποία συνδέονται με τον αριθμό των μελών της πολύτεκνης οικογένειας. Οι πολύτεκνοι αναφέρουν ότι δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την παροχή μειωμένου τιμολογίου στην ΔΕΗ, καθώς το οικογενειακό εισόδημά τους υπερβαίνει το ποσό των 31.500 ευρώ και η ακίνητη περιουσία τους ξεπερνά τα 180.000 ευρώ.

Είναι, λοιπόν, κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι Πολύτεκνες Οικογένειες, οι οποίες σε πείσμα των καιρών επιμένουν να γεννούν και να μεγαλώνουν περισσότερα Ελληνόπουλα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας, δεν συμπεριλαμβάνονται για την κυβέρνηση  στις περιβόητα λεγόμενες «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες»

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πιστεύοντας ακράδαντα  ότι  η υπογεννητικότητα αποτελεί το κορυφαίο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, ζητά την κάθε απαραίτητη διευκόλυνση και ενίσχυση για όλες τις Πολύτεκνες Οικογένειες, οι οποίες συμβάλλουν τα μέγιστα στην διαιώνιση του Ελληνικού Έθνους.                    

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aganaktismenoi-oi-poluteknoi-me-thn-analghsia-ths-kubernhshs-apenanti-tous#ixzz5B4gLTnlx

Exit mobile version