Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μόλις ο Σουλτάνος έβγαλε φιρμάνι ότι θα ελευθερωθούν οι 2 Έλληνες στρατιώτες, αν παραδώσουμε στην τουρκία τους 8 τούρκους στρατιωτικούς, η κυβέρνηση έβγαλε τον Κατσίκη για να κόψει αντιδράσεις, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι που επιδιώκει. Κατηγορούν τόσο καιρό ότι η Χρυσή Αυγή ασπάζεται τις θέσεις της τουρκίας, επειδή λέει τους τουρκόφρονες βουλευτές, πράκτορες της Άγκυρας, κάτι το οποίο το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Ερντογάν σε δημόσιο λόγο του και κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την πολιτική τους δράση, αφού φωτογραφίζονται με πορτραίτα του Κεμάλ! Οι κατηγορίες τους όμως είναι αβάσιμες και καθημερινά επιβεβαιώνεται η γραμμή Άγκυρας που τηρεί η “ελλαδική” κυβέρνηση των Συριζανέλ.

Σίμος Ν.

93 πανεπιστημιακοί περιγράφουν το όργιο παρανομίας και φρίκης που επικρατεί στην Νομική Σχολή Αθηνών

Για ποια ιστορία και για ποιον πολιτισμό μιλάει ο Κοτζιάς όταν αναφέρεται στον σφετερισμό του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας από τους Σκοπιανούς; Καταλαβαίνουμε πως ο Κοτζιάς αλλά και οι συνοδοιπόροι του θέλουν να συνεχίσουν το ανθελληνικό έργο των πολιτικών τους προγόνων, όπως του Τίτο. Καταλαβαίνουμε ότι οι αποφάσεις της Κομμουνιστικής Διεθνούς το 1934 πρέπει πάσει θυσία να πραγματοποιηθούν μιας που οι σύντροφοι στο παρελθόν δεν το κατάφεραν. Ε, λοιπόν, όπως και τότε έτσι και τώρα να ξέρουν πως απέναντι στον εθνομηδενισμό τους είχαν και έχουν Έλληνες πατριώτες που δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν για το όνομα της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική!

Φώτης

Πέντε αφγανοί είναι οι δολοφόνοι του αλγερινού στην πλατεία Βικτωρίας: Ο ένας «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο» ετών 14!

Άκρως γελοίος ο Καμμένος και απορώ πως δεν γελάνε οι δημοσιογράφοι που προβάλουν το θέμα περί ασκήσεως ετοιμότητας στο Αιγαίο. Ποια άσκηση ετοιμότητας ρε παιδιά; Μετά από σωρεία τουρκικών παραβιάσεων, τον εμβολισμό του “Γαύδος”, τις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν και του επιτελείου του και την αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών τολμούν να στήνουν και επικοινωνιακά πανηγυράκια; Δεν ντρέπονται λίγο; Άσκηση ετοιμότητας να κάνουν οι κύριοι της κυβέρνησης, δηλαδή πόση ώρα θα κάνουν να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και να αυτοεξοριστούν γιατί γι΄ αυτήν την χώρα είναι όλοι τους άκρως επικίνδυνοι και ανεπιθύμητοι.

Μαρία Τ.

Λίγα ψίχουλα αγάπης γυρεύει η ΝΔ από τους σιωνιστές

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-29-martiou-20181#ixzz5B5Q76wEN

Exit mobile version