Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπέρ της οπλοκατοχής ο τραγουδιστής Τζέσε Χιουζ που βίωσε την φρίκη των τζιχαντιστών στο «Μπατακλάν»

Όποιος δεν έχει ζήσει την αίσθηση του θανάτου μπορεί να προβαίνει σε γενικότητες, αφορισμούς και «εξυπνακισμούς» του χειρίστου είδους. Έτσι, λοιπόν, σε απόλυτα συστημική φυλλάδα, κάτω από τον τίτλο «Υπέρ της οπλοκατοχής», διαβάσαμε τα εξής:

«Κανονικό ακροδεξιό παραλήρημα στο ίνσταγκραμ του Τζέσε Χιουζ φρόντμαν του αμερικανικού συγκροτήματος “Eagles ofDeath Metal”, που έπαιζε στη σκηνή του παριζιάνικου θεάτρου “Μπατακλάν” την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης τον Νοέμβριο του 2015. Θα ‘λεγε κανείς ότι με τέτοιο βίωμα θα έπρεπε να έχει μισήσει τη βία και τα πολυβόλα. Αλλά ο 45χρονος ροκάς, που από καιρό θεωρείται αμφιλεγόμενο πρόσωπο , με πέντε ακραία ποστ (τα τρία διαγράφηκαν γρήγορα γρήγορα) τάσσεται υπέρ του Τραμπ και της οπλοκατοχής και εναντίον των μαθητών που οργάνωσαν το Σαββατοκύριακο τη μεγαλειώδη πορεία “March for Our Lives” με επικεφαλής τους επιζώντες από τη σφαγή στο σχολείο του Πόρτλαντ της Φλόριντα».

Απαντώντας στον άσχετο και αναιδή δημοσιογραφίσκο, που είχε το θράσος και την αναίδεια να χαρακτηρίσει ως «παραλήρημα» την διαφορετική άποψη ενός ανθρώπου που άγγιξε κυριολεκτικά τα σύνορα του θανάτου, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η προστασία εναντίον των πάνοπλων σαν αστακοί τρομοκρατών δεν έρχεται με «εξυπνάδες» του τύπου «να έχει μισήσει την βία και τα πολυβόλα».

Σε αυτές τις περιπτώσεις, προετοιμάζεσαι για να μην πας σαν αρνί επί σφαγή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, εσύ (ενδεχομένως και άλλοι άνθρωποι) θα έχεις χάσει την ζωή σου και οι διάφοροι λοβοτομημένοι συμπολίτες σου αντί να φροντίσουν έμπρακτα να μην επαναληφθεί μια τέτοια τραγωδία θα αποπατούν (ουσιαστικά) πάνω στην μνήμη σου με κεράκια, πλακάτ με συνθήματα «ειρήνη και αγάπη» και κλάμα δίχως νόημα.

Αν όντως ο συντάκτης του κειμένου νοιάζεται τόσο πολύ για την οπλοκατοχή και την θεωρεί πρόβλημα, δεν χρειάζεται να πάει μέχρι τις ΗΠΑ. Αρκεί μια ματιά στην εγχώρια πραγματικότητα και στα διαφόρων ειδών όπλα και εκρηκτικά που έχουν οι αδίστακτοι και επικίνδυνοι αριστεροί τρομοκράτες, τους οποίους η φυλλάδα στην οποία δουλεύει σιγοντάρει εντελώς προκλητικά. Ο Χιουζ έζησε την φρίκη του θανάτου που σκόρπισαν οι τζιχαντιστές στο «Μπατακλάν», γι’ αυτό και κανένας εκ του ασφαλούς κονδυλοφόρος δεν δικαιούται να του κουνάει υποτιμητικά το δάχτυλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Απίστευτες φρικαλεότητες τζιχαντιστών στο θέατρο Μπατακτλάν της Γαλλίας: Ξεκοίλιαζαν, έβγαζαν μάτια και βίαζαν τα θύματα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uper-ths-oplokatochhs-o-tragoudisths-twn-eagles-of-death-metal-o-opoios-ezh#ixzz5B87S4sEr

Exit mobile version