Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Βόμβα» Τσακαλώτου: «Η λογική πως οι κακοί θα πάνε φυλακή, οδηγεί τον κόσμο στην Χρυσή Αυγή»

«Βόμβα» Τσακαλώτου: «Η λογική πως οι κακοί θα πάνε φυλακή, οδηγεί τον κόσμο στην Χρυσή Αυγή»

Ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί εκπρόσωποι του «Συνταγματικού τόξου» αναγκάζονται (με δυσφορία) να παραδεχθούν την συνεχιζόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο πιο πρόσφατα γραμμένος σ’ αυτόν τον μακρύ κατάλογο, όπως γράφουν τα «Νέα» με αφορμή την χθεσινή επίσκεψή του στον Πειραιά, όπου αναφερόμενα σ’ αυτόν και την εκεί παρουσία του διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής:

«Από αυτά που είπε ο Ευκλείδης, η πηγή μου συγκράτησε τα εξής: Καταρχάς το κλίμα απολογισμού για την κυβερνώσα δράση σαν να μύρισε εκλογές. Την ατάκα του πως “είναι στη μοίρα μου να μην πάω τελικά ποτέ στο Κρεμλίνο”. Και το καρφί “η λογική πως οι κακοί θα πάνε φυλακή οδηγεί τον κόσμο στη Χρυσή Αυγή”. Το τελευταίο ο υπουργός Οικονομικών το είπε για τη Novartis –με τον προεδρεύοντα της Προανακριτικής Επιτροπής Θοδωρή Δρίτσα να προσπαθεί να τον ερμηνεύσει».

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν κατάφερε τελικά ο Δρίτσας «να ερμηνεύσει» τα λεγόμενα του Τσακαλώτου, αλλά δεν θέλει και πολλή σκέψη για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε το νόημά τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΜΟΝΗ Πολιτική Δύναμη της Χώρας που επιθυμεί και μπορεί να φέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κάθαρση και να αποδώσει την αρμόζουσα Δικαιοσύνη στα σκάνδαλα διαφθοράς που βρωμίζουν (κι άλλο) την πολιτική ζωή του Τόπου.

Μακριά από μνησικακία και μισαλλοδοξία, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα ασχοληθεί με το να αφήσει απερίσπαστη την Δικαιοσύνη να κρίνει τις όποιες παράνομες πράξεις και όχι να κρίνει Ιδέες και πολιτικές απόψεις, οδηγώντας τους όποιους ενόχους διασπάθισης δημοσίου χρήματος εκεί που τους αρμόζει. Ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται την πραγματική «ομερτά» που υπάρχει πίσω από τις κοκορομαχίες των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου», καθώς κανείς ένοχος δεν πρόκειται να μπει στην φυλακή, και γι’ αυτό ολοένα και σε μεγαλύτερο βαθμό εμπιστεύεται και στηρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-tsakalwtou-h-logikh-pws-oi-kakoi-tha-pane-fulakh-odhgei-ton-kosmo-sth#ixzz5B8n0rdNx

Exit mobile version