Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρισμοί στις τουρκικές εφημερίδες για την πρόταση Κατσίκη – Στην «γραμμή» του Ερντογάν η κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ!

Πανηγυρισμοί στις τουρκικές εφημερίδες για την πρόταση Κατσίκη - Στην «γραμμή» του Ερντογάν η κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ!

Την απρόσμενη βοήθεια των ΑΝΕΛ εισέπραξαν για ακόμα μια φορά οι τούρκοι στην υπόθεση της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών, γεγονός που έγινε δεκτό με πανηγυρισμούς από τις τουρκικές εφημερίδες.

Η Hurriyet αναφέρεται διθυραμβικά στην «προσφορά» του Κώστα Κατσίκη, επικροτώντας ότι «στην Αθήνα μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά για ανταλλαγή».

Η εφημερίδα Υeniakit υποστηρίζει ότι «οι Έλληνες στριμώχτηκαν στη γωνία» και μιλούν για ανταλλαγή. Αναφερόμενη στο γεγονός ότι οι δηλώσεις του Κώστα Κατσίκη, ήρθαν μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν, η εφημερίδα παρουσιάζει την ιδέα της ανταλλαγής ως επακόλουθο των πράξεων του Τούρκου προέδρου, δίνοντας την εικόνα νίκης.

Στο ίδιο πανηγυρικό κλίμα η Haber7 έχει τίτλο: «Το είπαν για πρώτη φορά! Η προσφορά ανταλλαγής στην Τουρκία». Και παραθέτει τα όσα είπε ο Κ. Κατσίκης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι ΑΝΕΛ λειτουργούν ως «λαγός» των τούρκων στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αρκεί να θυμίσουμε ότι πριν ακόμα υπάρξει η οποιαδήποτε είδηση για την αιχμαλωσία τους ο Καμμένος και οι επιτελείς του είχαν φροντίσει με δημόσια δήλωσή τους να αποδεχτούν εκ των προτέρων την κατηγορία περί «παράνομης εισόδου».

Σε αυτή την περίπτωση, ουσιαστικά δίνουν το έναυσμα στους τούρκους για να κάνουν ακόμα χειρότερα, όπως αντίστοιχα η Αστυνομία σε περιπτώσεις απαγωγής δεν επιτρέπει την οποιαδήποτε συζήτηση για λύτρα. Όμως, οι ΑΝΕΛ στην πρώτη νύξη του Ερντογάν για «λύτρα» σπεύδουν να μιλήσουν για αποδοχή της προτάσεως, ανοίγοντας έτσι τον «ασκό του Αιόλου» των τουρκικών απαιτήσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurismoi-stis-tourkikes-efhmerides-gia-thn-protash-katsikh-sthn-grammh#ixzz5BA3T0TFM

Exit mobile version