Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Κέρκυρα

Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Κέρκυρα

Δεκάδες Συναγωνιστές της Τ.Ο Πατρών παρέστησαν στην εκδήλωση συμπαράστασης στα δύο Αδέλφια μας Στρατιωτικούς, τα οποία είναι φυλακισμένα στις τουρκικές φυλακές. Το σύνθημα “Στην Θράκη μας αιχμάλωτοι δύο στρατιωτικοί, αλήτες – προδότες – πολιτικοί” δόνησε τον αέρα της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Η λιτή εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση για την Εθνική Επέτειο της απελευθέρωσης του Έθνους από τον τουρκικό ζυγό. Το μήνυμα της αφίσας ήταν διπλό:  25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 – 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

Το Σάββατο 17.3 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, εις μνήμην του εκλιπόντος, άξιου συναγωνιστή Κωνσταντίνου Τσιγγέλη, τέως πυρηνάρχη Κέρκυρας, ο πρόωρος χαμός του οποίου  σκόρπισε θλίψη στους υποστηρικτές του κινήματος στην Κέρκυρα και όχι μόνον. Η προσέλευση των συναγωνιστών που επιτέλεσαν το ηθικό αυτό καθήκον, ήταν πράγματι αθρόα.

Το Σάββατο 24.3 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας διεξήχθη ο τελικός Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας Α.Σ. “ΒΟΛΙΣ” Κάτω Γαρούνας – O.Φ. Αγίου Ματθαίου. Νικητής ανεδείχθη ο Ο.Φ.Α.Μ. που κατέκτησε το Κύπελλο με σκορ 2-0. Τον ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από χίλιοι θεατές, μεταξύ των οποίων και ο συναγωνιστής βουλευτής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης, ο οποίος απένειμε το κύπελλο και τα μετάλλια στη φιναλίστ της διοργάνωσης, ομάδα της Βολίδος Κάτω Γαρούνας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-patra-kerkura#ixzz5BEzQZ4FA

Exit mobile version