Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν το όνομα της Χρυσής Αυγής: Κοπτοραπτική από το «Πρώτο Θέμα» για να κρυφτεί η Εθνική δράση των Εθνικιστών!

 

Πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες της απρέπειας, της αγένειας και της εμπάθειας της εγχώριας δημοσιογραφίας, που εκφράζεται κυρίως στην ολοκληρωτική απόκρυψη της οποιασδήποτε ειδήσεως αφορά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, εκτός κι αν αυτή είναι προκατασκευασμένη από το καθεστώς.

Τι γίνεται, όμως, όταν η αναφορά της Χρυσής Αυγής είναι αναπόφευκτη στα πλαίσια κάποιου ρεπορτάζ; Τι γίνεται όταν η ροή των γεγονότων επιβάλλει την αναφορά κάποιας ειδήσεως σχετικά με την Χρυσή Αυγή; Η απάντηση δόθηκε από σημερινό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος».

Στην συγκεκριμένη εφημερίδα αποφάσισαν να κάνουν ρεπορτάζ σχετικά με την εθνοπροδοτική δράση του κόμματος DEB, την δράση του οποίου θα έπρεπε να έχει παρακολουθήσει κάποιος εισαγγελέας, προκειμένου να προβεί στα δέοντα.

Πέρα από τις προσευχές του συγκεκριμένου κόμματος για την «μητέρα πατρίδα Τουρκία» και τα όσα άλλα έχουμε πολλάκις αναφέρει και καταγγείλει, ήταν αναπόφευκτη η αναφορά στα πρόσφατα γεγονότα με την εκδήλωση του DEB στην Αθήνα για την «τουρκική μειονότητα», την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής και την μήνυση που κατέθεσε το συγκεκριμένο «κόμμα» από κοινού με τον Δημητρά εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Πώς λέτε να παρουσίασε τα γεγονότα η εφημερίδα; Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα:

«Στο μεταξύ, το ΚΙΕΦ εξαπολύει επίθεση εναντίον της ελληνικής Δικαιοσύνης με ανακοίνωσή του στις 19 Μαρτίου χαρακτηρίζοντας ως «γελοίο» το σκεπτικό, βάσει του οποίου, μπήκε στο αρχείο μήνυση, που είχε καταθέσει για τη διακοπή εκδήλωσής του στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2016. «Το γεγονός ότι το δικαστικό σύστημα της χώρας μας λειτουργεί με διαφορετικά κριτήρια όταν πρόκειται για την Τουρκική Μειονότητα, τους φορείς της Τουρκικής Μειονότητας και τα διοικητικά στελέχη αυτών, υπονομεύει τις πεποιθήσεις των μειονοτικών πολιτών για το δίκαιο, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία στη χώρα», προσθέτοντας: «Το γεγονός αυτό και τα παρόμοια περιστατικά αποδεικνύουν ότι η δικαιοσύνη και το νομικό σύστημα δεν λειτουργούν με την απαραίτητη ευαισθησία προς την Μειονότητα. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν βλέπουμε την τοποθέτηση της δικογραφίας στο αρχείο για την ρατσιστική επίθεση που δεχτήκαμε στην Αθήνα το 2016 ως απλό συμβάν και θέλουμε να τονίσουμε ότι θα προβούμε σε ενέργειες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο».»

Και σε εικόνα:

 

Σας θυμίζουμε το δικό μας σχετικό ρεπορτάζ:

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα: Στο αρχείο από την Ελληνική Δικαιοσύνη η μήνυση του DEB

Αλήθεια, κύριοι του «Πρώτου Θέματος», σε ποιον είχε καταθέσει την μήνυση το DEB για την «διακοπή εκδήλωσής του»; Ποιον αφορούσε η μήνυση του DEB; Γιατί το όνομα της Χρυσής Αυγής έχει κοπεί ακόμα και από την εικόνα του σχετικού δελτίου τύπου του εν λόγω «κόμματος»;

Προφανώς επειδή η αλήθεια δεν θα βοήθαγε στο σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής που από κοινού εφαρμόζουν ΜΜΕ – κόμματα της ρεμούλας – συνδικαλ(η)στές – αργυρώνητες ΜΚΟ – παρακρατικοί και το κακό συναπάντημα, αποφασίστηκε η… διακριτική κοπτοραπτική για αποφυγή της ανοφοράς του ονόματος.

Υ.Γ. Το συγκεκριμένο εμπαθές άρθρο δημοσιεύτηκε με τη μέθοδο του copy – paste και από άλλες… έγκριτες ιστοσελίδες, όπως του Ευαγγελάτου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-to-onoma-ths-chrushs-aughs-den-tolmoun-na-anaferoun-koptoraptikh-apo-t#ixzz5BF1ksceZ

Exit mobile version