Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη «Έθνους»: O Σύριζα θα επιβάλλει ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ στη βουλή για να ανακόψει τη Χρυσή Αυγή!

Αποκάλυψη «Έθνους»: O Σύριζα θα επιβάλλει ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ στη βουλή για να ανακόψει τη Χρυσή Αυγή!

Υπό τον τίτλο «Απέναντι στη Χρυσή Αυγή», συστημική φυλλάδα που πρωτοστάτησε στην εκστρατεία λάσπης και ψεύδους κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ενημερώνει στο σημερινό της φύλλο την κοινή γνώμη πως ο υπ’ αριθμόν ένας αντίπαλος της κόκκινης Χούντας Σύριζα-ΑΝΕΛ είναι η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ληφθούν σταλινικά μέτρα εναντίον της!

Αναφέρει χαρακτηριστικά η φυλλάδα «Έθνος»:

«Μου είπαν ότι η αντιμετώπιση των αντικοινοβουλευτικών συμπεριφορών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής αποτελεί προτεραιότητα για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, έχουν γίνει συνεδριάσεις τις τελευταίες ημέρες για αυτό το θέμα αποκλειστικά. Οι πρώτες σκέψεις έχουν ήδη καταγραφεί και σύντομα θα κατατεθούν υπό τη μορφή προτάσεων στον Νίκο Βούτση. Και φυσικά είναι κλιμακωτές. Από την άρνηση των υπουργών να απαντούν στις ερωτήσεις που καταθέτουν οι χρυσαυγίτες (κάτι που κάνει ήδη ο Νίκος Τόσκας), μέχρι και αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, ώστε να απομονωθούν πλήρως».

Ας τα πάρουμε λοιπόν, με τη σειρά. Θέμα πρώτον: η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής αποτελεί προτεραιότητα για τον Σύριζα. Ο λόγος είναι προφανής, η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική αντιπολίτευση στην πολιτική του χάους των κομμουνιστών του Σύριζα.

Θέμα δεύτερον: Εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης και μεθόδευσης ξεπουλήματος της Μακεδονίας, ο Σύριζα επιδιώκει να κάμψει τις αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού γι’ αυτό και στοχεύει στην χρησιμοποίηση κάθε αθέμιτου μέσου προκειμένου να περιορίσει την φωνή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Προς επίτευξη αυτού του σκοπού η φυλλάδα ομολογεί πως έχουν γίνει τον τελευταίο χρονικό διάστημα συνεδριάσεις της Κ.Ο. των εθνομηδενιστών του Σύριζα με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη Χρυσή Αυγή.

Θέμα τρίτον: οι κομμουνιστές θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν σταλινικό καθεστώς στη βουλή, επιχείρηση η οποία θα ξετυλιχθεί κλιμακωτά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ. Η άρνηση των υπουργών να απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, όπως ο Κανονισμός της βουλής ορίζει, φέρνει στο νου το πρόσφατο πρωτοσέλιδο-απαίτηση της φυλλάδας των Συντακτών προς κυβέρνηση και «δημοκρατικό» τόξο για την αναγκαιότητα λήψης αντισυνταγματικών και παράνομων μέτρων προς περιορισμό της δυναμικής της Χρυσής Αυγής.

Όταν δηλαδή η κυβέρνηση των παλιάτσων του μαρξισμού δεν εκτελεί τις εντολές των ξένων (Μέρκελ, Αμερικανών κ.λπ.), τότε εφαρμόζει κατά γράμμα τις διαταγές της αγαπημένης φυλλάδας του αριστερού παρακράτους. Αυτοί κυβερνούν στην πραγματικότητα την Ελλάδα σήμερα: Μέρκελ, Αμερικανοί και φυλλάδα των συντακτών!

Συμπερασματικά, καθίσταται σαφές από το δημοσίευμα του «Έθνους» πως η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην υποταγή, στο ξεπούλημα και στον αφελληνισμό που επιβάλλει η Χούντα Τσίπρα-Καμμένου είναι η Χρυσή Αυγή. Το γεγονός δε, πως η Κ.Ο. του Σύριζα συνεδριάζει με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη Χρυσή Αυγή, αποδεικνύει πως οι δημοσκοπήσεις που λαμβάνει το Μαξίμου έχουν προκαλέσει απόγνωση και πανικό στους κόκκινους.

Οι μπολσεβίκοι ελπίζουν πως εξαπολύοντας τις σταλινικές τους μεθοδεύσεις απέναντι στη Χρυσή Αυγή θα επιτύχουν την φίμωσή της, αλλά θα συντριβούν όπως ακριβώς συνετρίβη η Χούντα Σαμαρά. Χάρη στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο κομμουνισμός στην Ελλάδα τελειώνει και το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης θα καταρρεύσει με πάταγο!

Διαβάστε επίσης: Τρέμει το Σοβιέτ της βουλής: Πρόταση για προσωρινό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-ethnous-o-suriza-tha-epiballei-kokkinh-chounta-sth-boulh-gia-na#ixzz5BF3rnEXj

Exit mobile version