Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοτζιάς μετά την συνάντηση με Ντιμιτρόφ και Νίμιτς: Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη προδοσία! ΒΙΝΤΕΟ

Κοτζιάς μετά την συνάντηση με Ντιμιτρόφ και Νίμιτς: Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη προδοσία! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι έτοιμοι να προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας οι συριζαίοι, όπως δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο Κοτζιάς, αμέσως μετά την τριμερή συνάντηση που είχε με τον Ντιμιτρόφ και τον Νίμιτς.

Όπως σημείωσε ο Κοτζιάς, έχουν σημειώσει τα σημεία συμφωνίας και διαφωνίας και αναμένει στην επόμενη συνάντηση να κάνουν ένα μεγάλο βήμα. Αλήθεια, ποιο να είναι αυτό το «μεγάλο βήμα»;

Μέχρι στιγμής υποτίθεται ότι οι σκοπιανοί άκουσαν το “Gorna Makedonija” και διαφώνησαν μαζί του, ενώ αντίστοιχα έθεσαν ως κόκκινη γραμμή τους την «εθνικότητα» και την «γλώσσα». Προφανώς, λοιπόν, θα αποδεχτούν (δήθεν με βαριά καρδιά) το όνομα, που αποτελεί πρόταση της ανθελληνικής κυβερνήσεως και ο Κοτζιάς από την άλλη θα τους παραχωρήσει «εθνικότητα» και «γλώσσα».

Κοινώς, οι σκοπιανοί τα παίρνουν όλα χωρίς να δίνουν τίποτα πίσω, ενώ μόνο εκκρεμές μένει το αδιάφορο και ανούσιο ζήτημα της Συνταγματικής Αναθεωρήσεως των Σκοπίων, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα πάρει χρόνια για να γίνει.

Και, βεβαίως, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αφού οι συριζαίοι ανέκαθεν αποκαλούσαν τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας μας και αποδέχονταν την δήθεν «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα. Αυτό ως απόρροια του γεγονότος πως οι κομμουνιστές μαζί με τον ΣΝΟΦ είχαν από κοινού πολεμήσει εναντίον των Ελλήνων στον Συμμοριτοπόλεμο.

Φυσικά, τα πράγματα δεν θα ήταν διαφορετικά, αφού κι οι νεοδημοκράτες τις ίδιες ακριβώς θέσεις έχουν, με την διαφορά πως οι δικές τους απορρέουν από τις εντολές του υπερατλαντικού αφέντη. Αυτό το τελευταίο, γιατί ξαφνικά οι κήρυκες της «σύνθετης ονομασίας erga omnes» θα επιχειρήσουν να εμφανιστούν ως «μακεδονομάχοι».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kotzias-meta-thn-sunanthsh-me-ntimitrof-nimits-eimaste-etoimoi-gia-thn-mega#ixzz5BFqKhdds

Exit mobile version