Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μάρξ, o Ένγκελς και η Εθνική Επανάσταση των Ελλήνων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο Μάρξ, o Ένγκελς και η Εθνική Επανάσταση των Ελλήνων - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Το 1821 ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας των Ελλήνων. Η κόκκινη μαρξιστική χούντα που ιδεολογικά και πολιτικά εξουσιάζει την Πατρίδα μας δεν τολμά να πει την Αλήθεια, να πει ότι οι πνευματικοί τους πατέρες Μαρξ και ‘Ενγκελς ήταν φανατικοί ανθέλληνες και φιλότουρκοι.

Αντίθετα, με τρόπο ύπουλο στα αιματοβαμμένα χρόνια 1943-1949 οι “καπεταναίοι” του αντεθνικού και εγκληματικού στρατού τους έπαιρναν ονόματα ηρώων του ’21 για να εξαπατήσουν τον λαό.

Ας δούμε όμως τι πίστευαν ο Μαρξ και ο ‘Ενγκελς για το 1821 Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από το βιβλίο “Κ. Μάρξ – Φρ. ‘Ενγκελς, Η Ελλάδα, η Τουρκία και το Ανατολικό Ζήτημα” εκδόσεις Γνώση, Αθήνα, 1985, εισαγωγή, μετάφραση Π. Κονδύλη:

Μαρξ: «Υποστηρίζουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τους Τούρκους». Ένγκελς: «Οι Έλληνες της Τουρκίας είναι σλαβικής καταγωγής, οι οποίοι υιοθέτησαν την σύγχρονη ελληνική γλώσσα». Μαρξ: «Οι Έλληνες έτοιμοι να ηττηθούν. Οι μακροχρόνιες μηχανορραφίες της Ρωσίας κόντευαν να πάνε χαμένες» Ενγκελς «Αυτά τα άθλια συντρίμμια πρώην εθνών, Σέρβοι, Βούλγαροι, Έλληνες και ο υπόλοιπος λαοσυρφετός, που εμπνέει ενθουσιασμό στον φιλελεύθερο Φιλισταίο, για να ωφελούνται οι Ρώσσοι, δεν χαρίζουν ο ένας στον άλλον ούτε τον αέρα που αναπνέουν και Θέλουν σώνει και καλά να κόψουν τους λαίμαργους λαιμούς τους. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο …».

Ξεκάθαρα λοιπόν γράφουν ότι υποστηρίζουν τους Τούρκους και εύχονται την σφαγή των Ελλήνων και αμφισβητούν την ύπαρξη του Ελληνικού ‘Εθνους αποκαλώντας τόσο εμάς όσο και τους Σέρβους και τους Βούλγαρους σαν “συντρίμμια πρώην εθνών, που θα ήταν πολύ ωραίο να κόψει ο ένας τον λαιμό του άλλου”.

Πιστοί στο πάθος τους εναντίον του μεγάλου εχθρού τους, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την Ρωσσική Αυτοκρατορία των Ρομανόφ βλέπουν πίσω από την Ελληνική Επανάσταση να ωφελείται η Ρωσσία και να βλάπτεται ο μεγάλος τους φίλος, που δεν ήταν άλλος από τους Οθωμανούς. Οι δήθεν κήρυκες της ελευθερίας υποστήριζαν τον πιο αυταρχικό δυνάστη τότε του κόσμου, τον Σουλτάνο. Βεβαίως και υιοθετούν επίσης την αντιεπιστημονική Θεωρία του Φαλμεράυερ, ότι δεν υπάρχουν ‘Έλληνες, αλλά απλά υπάρχουν κάποιοι σλάβοι που υιοθέτησαν την Ελληνική Γλώσσα.

Αυτά πίστευαν και έγραφαν ο Μαρξ και ο ‘Ενγκελς, οι “πατέρες” των ενταύθα μπολσεβίκων, των οποίων η προπαγάνδα κυριαρχεί στην δημόσια ζωή από το 1974 μέχρι σήμερα! Και είναι πραγματικά μνημείο ανείπωτου θράσους το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι οπαδοί των ανθελλήνων Μαρξ και ‘Ενγκελς να κατηγορούν εμάς τους Χρυσαυγίτες για έλλειψη… Πατριωτισμού!

 

Exit mobile version