Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιχριστιανική πρόκληση από τον Ερντογάν ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας μέσα στην Αγιά Σοφιά

Αντιχριστιανική πρόκληση από τον Ερντογάν ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας μέσα στην Αγιά Σοφιά

Το πόσο υπολογίζει ο “σουλτάνος” τους υποτακτικούς της ανθελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φάνηκε με την παράσταση που έδωσε ανήμερα Σάββατο του Λαζάρου στο σύμβολο της Ορθοδοξίας, την Αγιά Σοφιά.

O Ερντογάν επανέλαβε ότι θεωρεί την Αγιά Σοφιά τζαμί και κατηγόρησε τη Δύση για την καταστροφή του πολιτισμού της Τουρκίας!

Μάλιστα, αφού έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων μιας πολιτιστικής έκθεσης, φρόντισε να χαιρετήσει το πλήθος με τη «ραμπία», τον χαιρετισμό των Αδελφών Μουσουλμάνων, τον οποίο έχει υιοθετήσει πλήρως ο Ερντογάν.

Δεν δίστασε μάλιστα και να προσευχηθεί μέσα στην Αγιά Σοφιά, καθιστώντας σαφές τις βλέψεις του για μετατροπή του συμβόλου της Ορθοδοξίας σε τζαμί.

Να μην ξεχνάμε πως οι 2 Έλληνες Στρατιωτικοί παραμένουν εδώ και ένα μήνα αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές και η ανίκανη εθνομηδενιστική κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα παρά να παρακολουθεί άπραγη τις προκλήσεις Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antichristianikh-proklhsh-apo-ton-erntogan-enopsei-megalhs-ebdomadas-mesa-s#ixzz5BLwoU3VQ

Exit mobile version