Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν βάλανε μυαλό… Στήνουν νέο ψευτοδεξιό μόρφωμα με την ψευδαίσθηση ότι θα ανακόψουν την Χρυσή Αυγή!

Δεν βάλανε μυαλό... Στήνουν νέο ψευτοδεξιό μόρφωμα με την ψευδαίσθηση ότι θα ανακόψουν την Χρυσή Αυγή!

Παρόλο που η πολιτική ιστορία των τελευταίων ετών έχει αποδείξει πως οποιοδήποτε ανάχωμα στο εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής είναι καταδικασμένο να διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη, το σαθρό πολιτικό σύστημα επιχειρεί όπως όλα δείχνουν να στήσει ακόμα ένα μόρφωμα με την φρούδα ελπίδα ότι μπορεί να μειώσει την δυναμική των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Νίκος Σίμος στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας “Παραπολιτικά” με τίτλο “Στήνουν νέο κόμμα “δεξιά” της ΝΔ” κάνει λόγο για ένα μόρφωμα με ακροδεξιά χαρακτηριστικά, το οποίο προάγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί ως δεκανίκι της ΝΔ σε μια ενδεχόμενη συγκυβέρνηση. Αν μπει ποτέ βέβαια στην Βουλή…

Έτσι λοιπόν ο δημοσιογράφος των “Παραπολιτικών” γράφει: “... σχετικές διεργασίες, με την ενθάρρυνση μάλιστα του Μαξίμου, διαπιστώνονται στον χώρο της Δεξιάς. Συγκλίνουσες πληροφορίες, στις οποίες μάλιστα επικεντρώνει την προσοχή του το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν με νόημα ότι δεν θα πρέπει να αποκλείονται ανακατατάξεις στον δεξιό χώρο. Εξέλιξη που σε κάθε περίπτωση τυγχάνει της ενθάρρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η συγκρότηση πολιτικού σχηματισμού δεξιότερα της ΝΔ θα έχει σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό της προοπτικής αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία…“.

Ρόλο κονφερασιέ έχει αναλάβει ο γνωστός Μπαλτάκος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ: “Πληροφορίες αναφέρουν ότι με συντονιστή τον δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος διαθέτει και αξιόλογη πολιτική εμπειρία, έχοντας διατελέσει γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου στην κυβέρνηση Σαμαρά, βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια ενοποίησης όλων των δεξιών συνιστωσών, οι οποίες έχουν μεν ιδεολογική καταγωγή από το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, πλην όμως σήμερα κινούνται εκτός αυτού“.

Το άρθρο αφού αναφέρεται στα δοκιμασμένα – να αποτύχουν – πρόσωπα του Γ. Καρατζαφέρη. Π. Καμμένου, Κ. Βελόπουλου, Φ. Κρανιδιώτη και Φράγκου Φραγκούλη καταλήγει: “…Σύμφωνα με την προσέγγιση του πολιτικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου, ένα κόμμα στα δεξιά της ΝΔ μπορεί να στοχεύσει σε ένα ποσοστό γύρω στο 5% – 6% με δεδομένο ότι ο επικεφαλής του θα μπορούσε να επικαλεστεί ότι: Πρώτον, θα υπάρχει ένα συγγενές κόμμα στο πολιτικό σκηνικό με το οποίο η ΝΔ θα μπορούσε να συνεργαστεί για να σχηματίσει κυβέρνηση, καθώς η αυτοδυναμία θα ήταν δύσκολη, ενώ κυβερνητική συνεργασία με άλλο μη συγγενές κόμμα θα εγκλώβιζε τη ΝΔ στις απαιτήσεις του κόμματος από άλλον πολιτικό χώρο. Δεύτερον, θα μπορέσει να πάρει ψηφοφόρους που σε άλλη περίπτωση θα υποστήριζαν τη Χρυσή Αυγή και τους οποίους η ΝΔ για διάφορους λόγους δεν θα προσελκύσει. Παράλληλα με το Μαξίμου, την εν λόγω κινητικότητα στα δεξιά παρακολουθεί και το ηγετικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας“.

Αρχικά να σχολιάσουμε ότι αν η επιχείρηση “μόρφωμα – ανάχωμα για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής” τελικά πάρει σάρκα και οστά και κατέβει στις επόμενες εκλογές, το ποσοστό θα ξεκινάει από 0%, όπως η πρόσφατη ιστορία έχει αποδείξει. Δεύτερον, το γεγονός ότι προωθείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συμφέρει και την ΝΔ αποδεικνύει τον ρόλο που θα κληθεί να παίξει ως “δεξιά ΔΗΜΑΡ”.

Αυτό όμως που δεν έχουν καταλάβει ακόμη οι μοντέρ του πολιτικού συστήματος είναι ότι ο Ελληνικός Λαός έχει σταματήσει να τρώει κουτόχορτο εδώ και πολλά χρόνια και ότι με πολιτικά υλικά κατεδάφισης δεν χτίζεις σπίτι, αλλά μπαζώνεις λακκούβες.

Και πάνω από τις λακκούβες του σαθρού πολιτικού συστήματος θα ξεχυθεί ορμητικό για ακόμη μια φορά το εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής! Ό,τι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή θα νικήσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-balane-mualo…-sthnoun-pseutodejio-morfwma-me-thn-pseudaisthhsh-oti-th#ixzz5BLxGUExL

Exit mobile version