Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Με αφορμή την είδηση πως πακιστανοί έγιναν μαλλιά κουβάρια στην Θεσσαλονίκη για την διάθεση παράνομου καπνού η απορία μου δεν είναι που χτυπήθηκαν μεταξύ τους, αλλά εύλογα, ποιος είναι αυτός που επιτρέπει να έχουνε λέει πόστα οι πακιστανοί για να διαθέτουν παράνομο καπνό! Μα πού ακούστηκαν αλλού αυτά και που ζούμε επιτέλους; Σετριτοκοσμικές χώρες; Τι είναι αυτό κάθε λίγο και λιγάκι πακιστανοί, ρομά με καπνούς, μπαλόνια, τσατσάρες και κάθε άλλο είδους παράνομο, φθηνό και σκάρτο και πολλές φορές επικίνδυνο υλικό σε γωνίες χωρίς αδεία εξασκήσεως επαγγέλματος, χωρίς αποδείξεις, χωρίς παραστατικά, να είναι θρασύτατοι και να αφήνονται ελεύθεροι να κάνουν ό,τι τους κατέβει. Πού είναι η αστυνομία να τους μαζέψει και να κάνει επιτέλους σωστά την δουλειά της; Να σημειωθεί πως τα σημεία παράνομης πώλησης καπνού δεν απέχουν ούτε 100 μέτρα από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Τελικά μόνο σε μια Εθνική κυβέρνηση εναποθέτουμε τις ελπίδες μας και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή που ανατέλλει.

Άκης

Εκατοντάδες εθνικιστές στην πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στα Γρεβενά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας – Πρώτες εικόνες

Και κατασκοπευτικά drones στέλνει η Άγκυρα στο Αιγαίο, κορυφώνοντας την επιθετική και προκλητική στάση της απέναντι στην Ελλάδα. Και πώς να μην το κάνει την στιγμή που ολόκληρη η κυβέρνηση από τον Υπουργό Άμυνας και τον Υπουργό Εξωτερικών μέχρι τον πρωθυπουργό είναι ανύπαρκτοι και στήνουν πανηγυράκια για εντυπωσιασμό; Εγώ να έβλεπα τον Κοτζιά να κάνει τα καρογκιοζιλίκια του με τον Νίμιτς και τον Ντιμιτρόφ σαν παίζουν με τα χέρια τους, θα σήκωνα ψηλά τον αμανέ! Οι εδώ κυβερνώντες είναι για δούλεμα κυριολεκτικά! Είναι ανάξιοι των συνθηκών και πρέπει επειγόντως να πάνε σπίτια τους, ας αγοράσουν μια βιλίτσα στα Σκόπια ή στην Τουρκία και ας πάνε εκεί να κάνουν τεμενάδες στα αδέρφια τους! Την Ελλάδα να την αφήσουν ήσυχη.

Πέτρος Κ.

Η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις για τα 192 χρόνια από την Ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου – Φωτογραφίες

Δεν είναι καθεστώς ομηρίας λέει ο Κουβέλης ότι 2 Έλληνες στρατιώτες κρατούνται παρανόμως από την Τουρκία! Όχι ρε συ μπαρμπα Φώτη που την είδες την ομηρία; Όταν ο Ερντογάν ζητάει ως αντάλλαγμα τους 8 τούρκους αξιωματικούς για να επιστρέψει τους δικούς μας στρατιώτες δεν είναι ομηρία, απαγωγή είναι! Λύτρα δεν ζητάει ως αντάλλαγμα για την ελευθερία τους; Και δεν ντρέπεσαι ρε, παιδιά δεν έχεις να λες ότι “καταγράφεις το γεγονός ως απαράδεκτο;” Σηκώθηκε η τρίχα μας με τέτοιες ποταπές δηλώσεις πλήρους υποτέλειας στο φιλαράκι σου τον Ερντογάν! Ντροπή και αίσχος!

Ελευθερία

Ι. Λαγός στην Εγνατία Τηλεόραση: Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση είναι υποτακτική στους τούρκους – BINTEO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-1-apriliou-2018#ixzz5BNKombIG

Exit mobile version