Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέλεις να γίνεις ψευτοδεξιός; 50 ευρώ!

Θέλεις να γίνεις ψευτοδεξιός; 50 ευρώ!

Έχουμε πολλές φορές καυτηριάσει το πολιτικό καρκίνωμα της Ν.Δ. Ένα πολιτικό κόμμα εξυπηρέτησης συμφερόντων, οσφυοκαμψίας και πολιτικής αλητείας. Πέρα από τα χαρακτηριστικά αυτά, δεν είναι δυνατόν να μην καυτηριάσουμε και τη σχέση του απο-κόμματος αυτού με το χρήμα..(τις περισσότερες φορές βρώμικο και ενίοτε μεταφερόμενο σε τροχήλατες Samsonite..)

Τελευταίο τραγελαφικό γεγονός αποτελεί η τιμολόγηση της συμμετοχής των ”γαλάζιων” μελών, στις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής προεδρείων στις νομαρχιακές και τοπικές  οργανώσεις της Νέας Κλεπτοκρατίας. Έχουμε λοιπόν και λέμε:100 ευρώ για την συμμετοχή των υποψήφιων προέδρων στις νομαρχιακές. 50 ευρώ για τις τοπικές αντίστοιχα. Όσο για τους υποψήφιους στα αντίστοιχα συμβούλια, η ταρίφα κυμαίνεται από 20-30 ευρώ.

Το “ταχυφαγείο” των οικονομίων των Ελλήνων, η Ν.Δ., φαίνεται ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες και χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια παρά το γεγονός ότι κανονικά εισπράττει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις που συνίστανται σε εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία έτη.

Θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή – αφού και η κρατική χρηματοδότηση παρανόμως ανεστάλη- ανέκαθεν λειτουργεί αποκλειστικά από έσοδα, τα οποία προέρχονται από την προσφορά των συναγωνιστών από το υστέρημα τους. Ο εθνικός  αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν καθορίζεται από ευτελείς σκοπούς πλουτισμού. Μοναδικός μας στόχος μια ελεύθερη Ελλάδα και μια περήφανη Πατρίδα.

Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/THeleis-na-gineis-pseftodeksios-50-evrw#ixzz5BRGqSNjv

Exit mobile version